Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Hadik s Kertészom a podporou XIQIO Rally Teamu na Barumke

Friday, 30. 08. 2013 - 03:06, Miroslav Majláth   

Hadik s Kertészom a podporou XIQIO Rally Teamu na Barumke

Po úspešnom, treťom mieste v rámci Global Oil V. Rally Lubeník odštartuje s podporou slovenského XIQIO Rally Teamu maďarská posádka András Hadik - Krisztián Kertész na podujatí ERC Barum Rally Zlín.


Tibor Szabosi;co8c2754-8.jpg

András s Krisztiánom a ich Subaru Impreza špecifikácie R4, sa už v tomto roku na podujatí zaradenom do seriálu FIA European Rally Championship predstavili. Stalo sa tak na Ypres Rally v Belgicku, pričom výsledkom bolo ôsme miesto absolútneho poradia. Rovnako ako vtedy im podporu na podujatí seriálu ERC aj teraz poskytol Košický XIQIO Rally Team. „Myslím si, že András s Krisztiánom už dostatočne dokázali, že patria medzi kvalitné rally posádky a preto je dobre, že aj oni sami sa chcú posunúť niekam ďalej. Po národných šampionátoch, či už maďarských, alebo slovenských sme sa dohodli na ich zaradení do seriálu FIA European Rally Championship. Na Ypres Rally dokázali, že sa v európskej konkurencii nestratia a dúfam, že dobrý výsledok sa podarí aj teraz v Zlíne," vysvetlil smerovanie posádky XIQIO Rally Teamu Marián Mičák, manažér tímu.

Tibor Szabosi;co8c3146-6.jpg

„Na štart Barum Rally Zlín sa už naozaj tešíme. Je to súťaž, ktorá má svetové meno a každoročne sa tu stretáva najkvalitnejšia konkurencia. Práve s ňou sa potrebujeme porovnať, aby sme presne vedeli analyzovať ako ďaleko sme sa už dostali. Naše Subaru po Rally Lubeník sme poriadne prezreli, diely, ktoré bolo treba vymeniť sme vymenili a samotné auto otestovali. Verím, že je pripravené dobre. Rád by som ešte poďakoval Mariánovi Mičákovi, ale aj ostatným partnerom za podporu," zhodnotil András Hadik.

Tibor Szabosi;co8c3140-4.jpg

Tohtoročná Barum Rally Zlín odštartuje už v piatok (30.8.2013) podvečer mestkou okruhovou rýchlostnou skúškou. Následne počas soboty a nedele (31.8. - 1.9.2013) na súťažiacich čaká ďalších štrnásť rýchlostných skúšok, pričom meno víťaznej posádky sa dozvieme v nedeľu (1.9.2013) o 16-tej hodine. O tom, ako sa darilo posádke András Hadik - Krisztián Kertész, ktorá sa na Barum Rally Zlín predstaví s podporou Košického XIQIO Rally Teamu vás budeme informovať začiatkom budúceho týždňa.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri