Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Hadik a XIQIO Rally Team pred Rally Tatry

Wednesday, 24. 07. 2013 - 13:31, Miroslav Majláth   

Hadik a XIQIO Rally Team pred Rally Tatry

Košický XIQIO Rally Team spoločne s posádkou András Hadik - Krisztián Kertész a Subaru Impreza sa po takmer dvoj mesačnej prestávke opäť predstaví slovenským fanúšikom na 40. Rally Tatry v Poprade.


Tibor Szabosi;ibs2219-1.jpg

Po úspechu v rámci prvého súťažného dňa na Rally Tríbeč v Topoľčanoch, kde hneď v úvode druhého súťažného dňa bola posádka XIQIO Rally Teamu nútená po poruche motora Subaru Impreza odstúpiť, pokračoval ich tohtoročný program na Geko Ypres Rally v Belgicku. Tu ako sme vás informovali uspeli a výsledkom bolo ôsme miesto absolútneho poradia. Po tejto súťaži však až do tohto okamihu neabsolvovala maďarská posádka žiadnu ďalšiu súťaž. Vzniknuté voľno venovala príprave súťažného vozidla a nabratiu síl do ďalšej časti rozbehnutej sezóny. „Potrebovali sme trochu času na rôzne opravy Subaru, ale aj na dobitie našich vlastných síl, takže sme aj trochu dovolenkovali. Na štart Rally Tatry sa však v tomto momente už naozaj tešíme a budeme sa tu snažiť dosiahnuť čo možno najlepšie umiestnenie," vysvetli András Hadik.

Tibor Szabosi;co8c7856-3.jpg

Do Popradu sa už teší aj manažér XIQIO Rally Teamu, Marián Mičák: „Ja sa rovnako ako posádka už neviem dočkať štart tejto súťaže. Bol som doposiaľ dosť pracovne vyťažený, čiže som doterajšie súťaže jazdiace sa v rámci slovenského šampionátu dosť vynechával. Teraz si to chcem poriadne užiť."

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri