Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Florek s Lapdavským počas víkendu opäť na rally

Friday, 06. 10. 2017 - 12:10, Public relations   

Florek s Lapdavským počas víkendu opäť na rally

Slovak National Hill Climb Team bude v priebehu soboty reprezentovať v rámci Rally Show Orava s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX posádka Peter Florek - Július Lapdavský.

Tibor Szabosi;c30i9608-9.jpg

Rally Show Orava, nová slovenská automobilová súťaž sa predstaví divákom v priebehu 6. - 7.10.2017. Podujatie, ktorého prvý ročník je zaradený do seriálu Minirally Cup je novinkou na slovenskej rally scéne. Azda aj tento fakt a samozrejme možnosť vyskúšať si na vlastnej koži úplne nové trate, ktoré sa v minulosti nikdy nevyskytli v rámci žiadnej automobilovej súťaže prilákal na štart viac ako šesťdesiatku súťažiacich, z ktorých majú diváci množstvo sledovať aj v rámci slovenského rally šampionátu. Možnosť štartovať využila aj dvojica reprezentujúca Slovak National Hill Climb Team, Peter Florek - Július Lapdavský.

Martin Paľov;ik8a4671.jpg

„Všetci o mne vedia, že rally je mojou srdcovkou a rád sa k tejto disciplíne vraciam. Odskúšať si nové trate na Orave je veľká výzva a tak sme sa s Julom opäť dohodli, že sadneme do nášho Mitsubishi. Vieme, že to nebude žiadna prechádzka ružovou záhradou, veď informácie hovoria, že trate, aj keď sú iba dve sú poriadne ťažké. Navyše konkurencia nasadila techniku, ktorá sa len tak v Minirally Cupe nevidí. Bude to zaujímavé, ale už sa na to veľmi tešíme," povedal Peter Florek.

Tibor Szabosi;20170908-202132-1.jpg

Rally Show Orava ako sme už spomínali odštartuje v dňoch 6. - 7.10.2017 v okolí Dolného Kubína. Na piatok (6.10.2017) je pripravené administratívne a technické preberanie súťažiacich, ako aj obhliadka tratí. V sobotu (7.10.2017) súťaž štartuje o 9:00 hodine a cieľ je plánovaný v ten istý deň o 16 hodine 30 minúte. O tom, ako sa darilo posádke Slovak National Hill Climb Teamu vás budeme informovať po skončení podujatia.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri