Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Fittipaldi má vlastné „Gétečko“

Thursday, 09. 03. 2017 - 13:31, Ľuboš Kašický   

Fittipaldi má vlastné „Gétečko“

Na medzinárodnom autosalóne v Ženeve dvojnásobný šampión F1, Emerson Fittipaldi predstavil nový koncept vlastného vozidla Fittipaldi EF7 GT.

Hneď v úvode tohtoročného Autosalónu v Ženeve sme sa dočkali milého prekvapenia. Legendárny Emmo Fiitipaldi predstavil vlastne „gétečko". „Je to pre mňa veľký deň. Deň splnenia veľkého sna. Moje Fittipaldi Motors vám dnes môže predstaviť prvý model Fittipaldi EF7 víziu Grand Turismo z dielne Pininfarina. Ďakujem bohu za túto príležitosť. Ďakujem bohu, že som sa dožil tohto mimoriadneho dňa pre mňa aj pre Brazíliu. Ďakujem svojim najbližším za podporu a trpezlivosť. Tento projekt je výsledkom diela priateľov z Turína, Štuttgartu, Miami a Sao Paula, ktorí mi pomohli splniť ďalší sen a ktorým za to ďakujem," povedal na predstavení auta Emerson Fittipaldi, ktorý v decembri oslavoval 70 rokov.

fitipaldi-ef7.png

fitipaldi-ef7.jpg

fitti1-1.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri