Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Fínsko klope na dvere!

Thursday, 28. 07. 2011 - 10:51, Lukáš Raník   

Fínsko klope na dvere!

Už len pár hodín zostáva do štartu tohtoročného vrcholu sezóny vo WRC. Tento punc si už dlhodobo udržiava Fínska rally. Nie len pre svoje neskutočne rýchle, uskákané a technicky náročné rýchlostné skúšky, ale aj pre neopakovateľných fanúšikov, ktorí popri trati vytvárajú neskutočnú atmosféru.

Vladislav Maschl;img-4507-3.jpg

Pre jazdcov je tento rok pripravených 314 ostrých kilometrov, rozdelených do 22 rýchlostných skúšok. Ako jedna z mála rally začína prvú etapu už vo štvrtok poobede. Samotného víťaza spoznáme už sobotu večer. Do kompletného časového harmonogramu môžete nazrieť [TU].

Vladislav Maschl;img-4660.jpg

V štartovke nechýba kompletná svetová špička, Fínsko obohatí aj množstvo rýchlych domácich jazdcov a taktiež niekoľko nových Mini WRC vrátane „tovarenského" tímu. V sobotu si rozhodne nenechajte ujsť Fínsku Powerstage, ktorá bude patriť k jedným z najkrajších vo WRC. Všetko podstatné o Fínskej rally nájdete samozrejme na našich stránkach.

Vladislav Maschl;img-4441-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri