Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Šprint

Festival Power fest otvorí sezónu na Slovakia Ringu

Friday, 21. 03. 2014 - 20:16, Public relations   

Festival Power fest otvorí sezónu na Slovakia Ringu

Orechová Potôň, 21. marec 2014 - Skutočne rýchle kolesá dostanú zelenú so štartom desiateho ročníka slovenského šampionátu v zrýchlení (drag racing), no na programe je oveľa viac. Už 1. mája otvorí okruh Slovakia Ring svoje brány skutočnej špičke tuningových špeciálov v triedach Autá Street, Autá Profi a Motocykle, s rozličnými objemovými triedami. Všetko pod hlavičkou Slovenskej šprintérskej asociácie. Spolu so slovenským šampionátom sa predstavia aj extrémne stroje našich južných susedov - budú to tiež druhé preteky tohtoročného maďarského šampionátu. Okrem množstva supervýkonných strojov uvidia diváci aj najsilnejší „dragster" v strednej Európe - Chevrolet Camaro Z28 „Dragacs," s výkonom neuveriteľných 2 600 konských síl!

img-9271.jpg

Spolu s pretekmi v zrýchlení (na tradičnú štvrťmíľu - 402 metrov) privíta Slovakia Ring 1. mája aj nesmierne populárne preteky v kontrolovanom šmyku - v driftovaní. Slovenská špička si tu zmeria sily s tými najlepšími driftérmi okolitých krajín. Budú to tiež preteky maďarského šampionátu, ale aj premiéra profesionálnej slovenskej série ST Drift Slovakia. Prejazdy bokom, hluk ďaleko lepší než v súčasnej Formule 1 a dym zo spálených pneumatík tešia fanúšikov tohto športu na celom svete. V zákulisí podujatia - v paddocku, uvidia prítomní aj výber toho najlepšieho v stylingu tuningových špeciálov. Najprofesionálnejšie vyladené vozidlá zo Slovenska, Čiech i Poľska sa predvedú vo vzrušujúcom prvom kole Tuning battle 2014.

img-9614.jpg

To však nie je všetko, čo Power fest ponúkne slovenským divákom po dlhej zimnej motoršportovej prestávke: uskutoční sa tu aj oficiálny zraz legendárnych športiakov značky Subaru. Prítomní tiež dostanú skvelú príležitosť uvidieť všetky úžasné stroje z tesnej blízkosti - okrem tribún pre nich organizátor otvorí aj paddock, uličku boxov a depo na trati. Omamný zvuk silných motorov, vôňa benzínu a spálených pneumatík teda čaká všetkých 1. mája počas Power festu na okruhu Slovakia Ring.

img-9331.jpg

Okruh Slovakia Ring / Areál Slovakia Ring
Slovakia Ring je profesionálny pretekársky okruh na Slovensku. S celkovou dĺžkou 5 922 m sa radí medzi najdlhšie v Európe. Kvalitatívnymi a bezpečnostnými parametrami vytvára okruh zázemie nielen pre prestížne svetové šampionáty pod hlavičkou FIA. Od roku 2010 prináša podujatia pre profesionálnych jazdcov, amatérov aj širokú verejnosť.

Komplex Slovakia Ring v Orechovej Potôni predstavuje jedinečný areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Okruh Slovakia Ring so špičkovými parametrami patrí medzi najkvalitnejšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdecké zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy s najmodernejším tréningovým cvičiskom v strednej Európe. Po aktívnom výkone si môžete dopriať výdatný obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý ponúka komfortné ubytovanie a wellness centrum so saunami a bazénom.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri