Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari potvrdilo Kimiho na ďalšiu sezónu!

Tuesday, 22. 08. 2017 - 14:14, Ľuboš Kašický   

Ferrari potvrdilo Kimiho na ďalšiu sezónu!

Určite bude správou dnešného dňa aktuálne prehlásenie tímu z Maranella, ktorý ešte v predstihu pred avizovaným oznámením na Monze ohlásil predĺženie zmluvy s Kimi Räikkonenom.


Po pretekoch na Hungaroringu sa sám veľký šéf Marchione vyjadril, že Kimi je správny tímový hráč. Jeho veľavravné slová zakrátko potvrdilo aj zákulisné info o tom, že obom pilotom tím predĺži zmluvu a oznámi to začiatkom septembra na domácej Monze. Kto vie prečo, no Räikkonena potvrdili už o desať dní skôr.

Martin Trenkler;ren8489.jpg

Kimi Räikkonen dokázal svoju lojalitu voči tímu hlavne v Monte Carle a teraz na Hungaroringu, kde mal na to, aby Sebastiana Vettela predbehol. Ani raz to však neskúsil a akceptoval, že pre tím je hlavným cieľom získať titul, ku ktorému má zjavne bližšie jeho nemecký tímový kolega.

Martin Trenkler;mg-0455-4.jpg

Dodajme, že fínsky „ľadový muž" za červených odjazdil už 122 veľkých cien, čo je najviac hneď po Schumacherovi (179) a Massovi (139). Ak vydrží aj celú nasledujúcu sezónu, tak viac „červený" zostane už iba Michael Schumacher.

Martin Trenkler;11o3111.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri