Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari demonštrovalo rýchlosť

Friday, 10. 03. 2017 - 19:40, Ľuboš Kašický   

Ferrari demonštrovalo rýchlosť

V posledný deň predsezónnych testov F1 sa Räikkonen priblížil rekordu okruhu už iba na tri desatiny sekundy. Je Ferrari naozaj tak silné, alebo len blafuje?

Po včerajších časoch Sebastiana Vettela Lewis Hamilton novinárom povedal: „Myslím si, že blafujú. Určite sú rýchli, ale nie tak, ako to ukazujú. Zjavne sú blízko našej úrovne, no teraz je ťažké objektívne povedať, či sú naozaj rýchlejší. Nemyslím si, že sú rýchlejší, ako my."

merc2-9.jpg

Dnes však Kimi Räikkonen vyjazdil najrýchlejší čas predsezónnych testov a priblížil sa rekordu okruhu len na tri desatiny sekundy! To, že je nové ferrari rýchle, teda poprieť nemožno. „Nemôžeme si byť úplne istí, že sme pred nimi. Nemôžeme poľaviť. Nie sme v takej situácii," prezradil viacej Valtteri Bottas.

fe2-5.jpg

Počas zimy všetci usilovne pracovali a Ferrari zjavne najviac dotiahlo Mercedes. Prekvapiť však môže aj RedBull aj Williams. Po testoch si stále nemôžeme byť istí, aká je skutočná sila jednotlivých tímov. Na to si ešte bude musieť počkať minimálne dva týždne, keď sa v Melbourne súboj začne na ostro.

mcl2-4.jpg

Dnes to na trati vyzeralo tak, že si tímy poctivo plnili svoje programy dňa a o čas sa starali iba vo Ferrari, keď Kimi išiel na ostro hneď dopoludnia. No tak, ako sa dobre prezentuje Ferrari sa na druhej strane trápi McLaren. Alonso mal dnes znova technické problémy a časy mclarenu sú stále na chvoste celého poľa. Dokonca už aj tí, čo Španielovi nikdy nefandili s ním už začínajú súcitiť. Okrem Alonsa dnes testy prerušil pre technické problémy aj Grosjean na svojom monoposte haas-ferrari.

res2-day4.jpg

sumar-testov2.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri