Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari červenšie od hrdosti, Lauda podpichuje

Monday, 27. 03. 2017 - 19:00, Ľuboš Kašický   

Ferrari červenšie od hrdosti, Lauda podpichuje

Prezident Sergio Marchionne oficiálne ďakuje tímu aj fanúšikom po austrálskom víťazstve, no Lauda zasa púšťa svoje perly.

„Už bolo načase," tvrdí priamo Marchionne, ktorý sa poponáhľal s verejnou pochvalou. „Rok a pol sme čakali, no počuť taliansku hymnu je motivujúce. Sebastian odjazdil skvelé preteky a som si istý, že aj Kimi bude čoskoro bojovať po jeho boku."

Z tábora Mercedesu sa však vzápätí ozval starý lišiak Niki Lauda a hlasno sa posmieval výkonu Räikkonena. „Zaostával zjavne hneď od začiatku. Prečo asi, keď za normálnych okolností jazdia vedľa seba?", otvoril Rakúšan zámerne pochybnosti, aby vyvolal psychologickú vojnu so slabším článkom Ferrari (ako si o Fínovi myslí)? „Nevyzerá unavene a sedí si s okuliarmi na nose a nie je ani spotený po drinkoch," neodpustil si Lauda pochybné narážky na Kimiho voľnejší vzťah k alkoholu a cigaretám.

fe01-1.jpg

Faktom však je, že aj keď Kimi tempu dvoch mercedesov pred ním nestačil, tak stále doviezol dosť bodov, aby Ferrari posadil do čela priebežného poradia Pohára konštruktérov pred Mercedes. Naozaj si „stará krysa" myslím, že rozhodí Icemana takými to rečami?

Už pred pretekmi bolo jasné, že ten, kto bude vpredu po PIT STOP vyhrá. Ferrari lepšie zareagovalo a vyťažilo z danej situácie maximum. Ak by sa dopredu vrátil Hamilton, tak by naopak Vettel nemal šancu. Potvrdzuje to aj skutočnosť, že rýchle mercedesy nedokázali dobehnúť na austrálskej trati vyrovnane silné ferrari, a nie to ešte predbehnúť.

fe02-1.jpg

Ferrari si víťazstvo u protinožcov zaslúži. Ťažko síce povedať, kto je naozaj v tejto chvíli rýchlejší, no karty boli rozdané a obidva tímy sú teraz maximálne motivované, aby sa do seba pustili a predviedli nám parádnu sezónu. Už teraz sa tešme na čínske preteky.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri