Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Famózny záver MAŤO HOMOLA TOUR 2014

Monday, 24. 03. 2014 - 20:59, Public relations   

Famózny záver MAŤO HOMOLA TOUR 2014

Jedinečná a originálna akcia, ktorá priniesla motoristický šport priamo do obchodných centier najväčších slovenských miest, vyvrcholila v sobotu 22. marca. V bratislavskom Avion Shopping Parku sme spoznali historicky prvého absolútneho víťaza MAŤO HOMOLA TOUR. Celých 33 dní radosti s BMW získal za svoje výkony na RRS simulátore Dennis Zeťák z Rožňavy.

Michal Petreje;dsc0044.jpg

Do hlavného mesta Slovenska však prišiel už ako držiteľ najlepšieho času, ktorý zajazdil v predchádzajúcom kole v Poprade. Chcel si však byť istý, že ho v Bratislave nikto neprekoná, a tak sa chcel poistiť. Počas takmer celého dňa bol nadohľad špičkovému simulátoru RRS a sledoval svojich súperov. A mal ich veru silných: do Avionu prišiel aj víťaz zo Žiliny Richard Dzurech, či niekoľko veľmi silných jazdcov zo servera Onlineracing.eu. Dennis však napokon nič nenechal na náhodu, a popoludní zajazdil fantastický čas 1:25,966 min. Ten bol len o čosi viac ako desatinu sekundy horší, ako referenčný čas Maťa Homolu. Nikto z celého Slovenska neprešiel na simulátore RRS Variant 1 Slovakia Ringu na BMW 320si WTCC tímu Homola Motorsport rýchlejšie, a tak sa na novučičkom BMW bude celých 33 dní voziť práve Dennis. Bratislavské kolo bolo čo sa týka dosiahnutých časov na virtuálnom Slovakia Ringu najkvalitnejšie, no nielen tým.

mato-homola-tour-ba-3.jpg

Počas celého dňa - za moderátorského sprievodu najlepších motoristických moderátorov Alexa Štefucu a Jána Žgravčáka - si návštevníci mohli vyskúšať aj úplne nový RRS simulátor druhej generácie nazvaný RRS Panoramic. Štyri hydraulické ramená, tri širokouhlé obrazovky a skvelé ovládacie prvky ponúkli novú dimenziu počítačových simulátorov všetkým záujemcov. Pochválili ho aj naslovovzatí odborníci, profesionálni pretekárski jazdci Andy Studenič, či Patrik Nemec. Vyskúšal si ho aj Ivan Jakeš, naša hviezda z Rely Dakar. Nový simulátor však očaril aj nežné pohlavie: zážitok z rýchlosti na ňom absolvovala aj Miss Media Universe Slovakia 2014, Simona Kollárová.

mato-homola-tour-ba-1.jpg

Slávnostné vyhodnotenie MAŤO HOMOLA TOUR 2014 poctil svojou účasťou aj ambasádor značky BMW na Slovensku Tomáš Maštalír, ktorý je známy svojou vášňou pre motoršport. Veď už má za sebou aj ostrý štart na okruhovej Veľkej cene Slovenskej republiky.

Zástupcovia našich partnerov na záver ocenili najrýchlejších z bratislavského kola. Igor Homola odovzdal Richardovi Dzurechovi, ktorý si vyjazdil 3. miesto, servisné vybavenie od spoločnosti Homola s.r.o. Druhá priečka patrila Davidovi Dolinskému, ktorému gratuloval a odovzdával cenu riaditeľ spoločnosti Molpir s.r.o., Jozef Hostín. No a Dušan Bugáň, marketingový riaditeľ BMW Slovakia, potom okrem krásnej športovej tašky BMW Motorsport odovzdal Dennisovi Zeťákovi aj poukaz na 33 dní zážitkov s BMW. Možno sa na ňom odvezie do rekreačného strediska Mraznica v Hnilčíku, kde za odmenu strávi víkend, alebo sa s ním vyberie 11.5.2014 na preteky WTCC & ETCC na Slovakia Ring, nakoľko vyhral voľné vstupenky.

mato-homola-tour-ba-6.jpg

MAŤO HOMOLA TOUR 2014 ponúkla stovkám záujemcov pohľad na motoršport z tej druhej strany, ponúkla im zažiť pocity reálneho automobilového pretekára. Súčasne táto Tour poukázala na doteraz skryté slovenské talenty a minimálne im pomohla vo vlastnej propagácii.

Maťo Homola bude v nasledujúcich dňoch tvrdo trénovať na simulátore RRS, nakoľko seriál Majstrovstiev Európy cestovných automobilov FIA ETCC 2014 už klope na dvere garáží Homola Motorsportu. Všetko nasvedčuje tomu, že Maťo Homola je na ňu dobre pripravený. Už o mesiac sa pre neho začne kolotoč pretekov v boji o európsky titul na juhofrancúzskom okruhu Paul Ricard.

Homola Motorsport

patneri-mato-homola-tour-3.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri