Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Evans na Wales Rally GB šiesty, bude to stačiť pre miesto na budúcu sezónu?

Wednesday, 18. 11. 2015 - 21:03, Katarína Ďurecová   

Evans na Wales Rally GB šiesty, bude to stačiť pre miesto na budúcu sezónu?

Malcolm Wilson pred Wales Rally GB avizoval, že primárne toto podujatie rozhodne o zostave pre rok 2016. Elfyn Evans skončil šiestom mieste, nebyť však defektu po nešťastnom trafení kameňa, mohol byť ešte vyššie.

„Myslím, že celkovo sme odviedli počas víkendu veľmi dobrý výkon. Ak by sme nedostali defekt, tak by sme rally dokončili pohodlne na štvrtom mieste, ale v rally sa na nejaké „ak" nehrá. Podmienky boli skutočne náročné a preto som so svojim výkonom skutočne spokojný," hodnotí svoje predstavenie na záverečnom podujatí sezóny Evans.

M-Sport;149736-evans13gb15sv027.jpg

A čo hovorí tento Walesan na tému svojej budúcnosti v tíme M-Sport? „Každý sa ma pýta, či som spravil dosť na to, aby som tu bol i budúci rok a ja by som si veľmi rád myslel, že áno. Sezónu sme odštartovali skutočne skvele, nanešťastie mi to ihneď nešlo podobne i s novým autom. Až teraz sa s ním na šotoline cítim pohodlne, ale myslím, že sme spravili obrovský krok vpred a radi by sme v tomto progrese pokračovali i budúci rok. Rozhodne máme potenciál. Počas týchto 12-tich mesiacov sme sa toho veľa naučili a bola by škoda to len tak zahodiť."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri