Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Elisabete Jacinto po prvej etape tretia

Tuesday, 16. 10. 2012 - 09:54, Michal Kostka   

Elisabete Jacinto po prvej etape tretia

V prvej etape OiLibya Rally du Maroc tím Oleoban / MAN Portugal dosiahol tretí najlepší čas spomedzi jedenástich kamiónov v súťaži. Rýchlejšia bola len dvojica favorizovaných kamiónov holandského tímu de Rooy. V spoločnom hodnotení takmer sedemdesiatich automobilov zaznamenala Elisabete Jacinto v cieli štrnásty najrýchlejší čas.

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

„S priebehom dnešnej etapy som spokojná. Hneď na úvod sa nám podarilo dostať sa na plánované pozície. Teraz sa sústredíme na udržanie si tretej priečky, o ktorú budeme tvrdo bojovať. Hoci aj naši súperi sa budú snažiť o pódiové umiestnenie, verím že je v našich silách udržať ju."

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

„Pomýšľať na lepšie umiestnenie asi nemôžeme, kamióny tímu de Rooy sú špičkovo pripravené a v súčasnej situácii sú na inej úrovni než sme my. S dnešným výkonom sme spokojní, všetko šlo podľa plánu. Navigácia nebola vôbec jednoduchá, José Marques si však s ňou poradil," uviedla v cieli prvej etapy Elisabete Jacinto.

Druhá etapa Marockej rally zavedie účastníkov do Erg Chebbi. Dôležitú rolu v 359 kilometrov dlhej etape, z čoho 315 kilometrov bude meraných, opäť zohrá navigácia.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri