Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ecclestone skončil v F1!!! S ním skončila jedna celá epocha

Monday, 23. 01. 2017 - 20:52, Ľuboš Kašický   

Ecclestone skončil v F1!!! S ním skončila jedna celá epocha

Zajtra, v utorok 24.januára, má byť oficiálne oznámené, že doterajší boh F1 vo funkcii výkonného šéfa Formula One Group končí.

„Dnes som bol zosadený," povedal médiám dnes 86-ročný legendárny malý veľký Angličan. „Je to oficiálne. Už nie som šéfom cirkusu F1. Moju pozíciu prevzal Chase Carey. Moja nová pozícia je niečo, ako „čestný prezident". Netuším však, čo to znamená."

bernie1.jpg

Bernieho Ecclestona, otca modernej formuly jeden nikomu predstavovať netreba. Jeho odchodom končí obrovská vrcholná kapitola F1. Noví americkí majitelia teraz majú s F1 nové plány a my musíme dúfať, že to našej „kráľovnej" pomôže, nie naopak.

ch8.jpg

„Moje dni teraz budú pokojnejšie. V F1 mám stále veľa priateľov a mám aj dosť peňazí, aby som mohol jazdiť na preteky," sarkasticky sa smeje Ecclestone, ktorý dúfa, že aspoň pozíciu v Svetovej rade motoristického športu ešte nejaký čas udrží. „Nie som si tým istý, ale najprv sa o tom musím porozprávať so Jeanom Todtom."

bernielk.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri