Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dva krát Béreš, jedno auto - SK DER Rally Team v Ožďanoch

Friday, 08. 06. 2018 - 22:52, Public relations   

Dva krát Béreš, jedno auto - SK DER Rally Team v Ožďanoch

Druhý júnový víkend, 9. a 10. 6. 2018, zamieria motoristickí nadšenci do Ožďan, malebnej dedinky pri Rimavskej Sobote. Hlavným dôvodom bude šieste a siedme kolo PAV s názvom Enipro Oždianske serpentíny 2018.

 

Tibor Szabosi;c50q4301asf-1.jpg

Aj SK DER Rally Team tam bude mať svojich zástupcov, tento krát v zvláštnom pomere. Dvaja jazdci, jedno auto. Že to nie je možné? Je a vysvetlenie Vás, našich priaznivcov, určite poteší. Na štart sa postavia obaja Bérešovci, otec aj syn. Jožko „skúsenejší" (nemá rád „starší") bude hľadať súperov na svojej legende, Mazde 323 4WD. Rely konkurenciu má totiž dostatočne preverenú, o čom v neposlednom rade svedčia aj jeho doterajšie úspechy, tak výzvu v podobne kopcového preteku si nenechal ujsť.

Tibor Szabosi;20180608-154349.jpg

Nemenej atraktívna je druhá kombinácia. Jozef Dodi Béreš na vozidle...ak stojíte, tak si pre istotu sadnite...Ford Escort Cosworth WRC, ktorý mu zapožičal Peťo Abmrúz. Jožko má s kopcami bohaté skúsenosti, v minulej sezóne pravidelne bojoval na placke Tatuus py012 o absolútne prvenstvá. Je ale pravdou, že kopce mu neponúkali to, čo ho úplne uspokojuje. Teda atmosféru, bezprostrednosť, náročnosť a pravidelne sa meniace podmienky rely. Sú však ponuky, ktoré sa jednoducho neodmietajú a osedlať WRC-ko je jednou z nich.

Tibor Szabosi;20180608-154630.jpg

Veríme, že Bérešovci predvedú celú paletu svojho jazdeckého umenia a okrem výsledkov zabojujú aj o Vašu priazeň. Berte to ako pozvánku, lebo preteky bez divákov sú ako výborné mäso bez korenia. Korenie na mäso jednoducho patrí, tak ako fanúšikovia patria k motoršportu. Vy ste tých 20 koní navyše, ktoré každý jazdec potrebuje. A nezabudnite, NO BÉREŠ NO FUN.

Peter Baran

Tibor Szabosi;20180608-154552.jpg

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri