Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Druhé miesto pre KL Racing a Kukučku na Rally Žiželice

Tuesday, 29. 03. 2016 - 15:49, Public relations   

Druhé miesto pre KL Racing a Kukučku na Rally Žiželice

Tridsiatka rally posádok sa zúčastnila VII. Testovacej Rally Žiželice. Medzi nimi aj KL Racing Rally Team s Kukučkom a Moznerom a Škodou Fabia R5. Výsledkom bol druhý najrýchlejší čas.

 

dsc-6100.jpg

Tomáš Kukučka s Radovanom Moznerom mladším sa už počas nadchádzajúceho víkendu predstavia fanúšikom rally športu s novou Škodou Fabia R5 na Eger Rallye v Maďarsku a tak súťaž v Žiželiciach prijali ako predsezónny test.

dsc-6102.jpg

„Ako už všetci iste viete, so Škodou Fabia R5 som sa najskôr zoznámil v rámci testovania v Sosnovej. Auto sa mi naozaj zapáčilo, či už motoricky, ale aj podvozkovo. Stále to bol však iba test, pri ktorom som sa nemal s kým porovnať. To prišlo až počas uplynulého víkendu, keď sme sa spoločne s Radom zúčastnili testovacej Rally Žiželice. Na štarte tejto súťaže sme sa mali možnosť porovnať s množstvom kvalitných českých a moravských posádok. Výsledok bol pre mňa fantastický, skončili sme nakoniec na druhom mieste, iba tesne za víťazmi. Lepšie to ani nemohlo byť. Naše testovanie pokračovalo ešte na druhý deň, keď sme sa presunuli do zázemia Honzu Sýkoru. Tu nám jeho tím pripravil ďalšie dve trate, pričom sme si vyskúšali zároveň aj rôzne nastavenia. Bolo to super," opísal zoznamovanie s novou Škodou Fabia R5 usmiaty Tomáš Kukučka.

dsc-6104.jpg

Spokojnosť s víkendom prejavil aj manažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj: „Som naozaj rád, že sa Tomáš s Radovanom veľmi rýchle s novou technikou zžili a dokázali, že im to so Škodou Fabia R5 ide. Už sa neviem dočkať na Eger Rallye."

kl-racing-partner-2016.jpg

KL Racing Rally Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri