Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Dream Team Ukraine na desiatich podujatiach IRC (+ dizajn auta)

Saturday, 18. 02. 2012 - 18:17, Katarína Ďurecová   

Dream Team Ukraine na desiatich podujatiach IRC (+ dizajn auta)

Včera bol na tlačovej konferencii v Kyjeve predstavený nový tím s názvom Dream Team Ukraine, ktorý vznikol spojením Chevronenko Racing a AT Rally. Jazdcami tohto tímu budú Alexander Saliuk, ktorého si mnohí pamätajú vďaka jeho veleskoku na Rally Turkey 2010 a Oleksiy Tamrazov a pretekať budú za volantmi Fordov Fiesta S2000.

Dream Team Ukraine má v pláne zúčastniť sa desiatich podujatí IRC, konkrétne to budú za necelý týždeň začínajúca Sata Rally Azores, ďalej Rally Islas Canarias, Mecsek Rallye, Geko Ypres Rally, Sibiu Rally Romania, Barum Czech Rally Zlín, pretím domáca Prime Yalta Rally, bulharská Rally Sliven, Rallye Sanremo a záverečné podujatie tohročnej sezóny IRC Cyprus Rally. Okrem toho tím ešte absolvuje i päť podujatí domáceho ukrajinského šampionátu.

http://www.autosport.cz/

Príležitostkým tretím jazdcom tímu by mal byť mladý a talentovaný Vitaly Pushkar, pre ktorého bol ako hlavný cieľ pre túto sezónu vytýčený zisk titulu v skupine N4 v domácom ukrajinskom šampionáte, v ktorom by mal Pushkar štartovať za volantom Subaru Impreza. Celý projekt by mal mať okrem iného i výraznú podporu ukrajinskej vlády.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri