Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

Doctor Rossi začal s rehabilitáciou

Wednesday, 06. 09. 2017 - 20:07, Ľuboš Kašický   

Doctor Rossi začal s rehabilitáciou

Valentino Rossi havaroval počas tréningu doma v Taliansku na endure a utrpel dvojnásobnú fraktúru nohy. Teraz začína s rehabilitáciou a verí, že snáď stihne aspoň záver sezóny!?


Už tento víkend pokračuje v italskom Misane šampionát MotoGP bez svojej najväčšej hviezdy. Domáca legenda si počas enduro tréningu po veľkej cene Anglicka zlomila nešťastne pravú nohu a po operácii píšťaly a ihlice len teraz začína s rehabilitáciou.

rossi-1.jpg

„Na Misano som sa naozaj veľmi tešil," smúti „doctor" Rossi. „Vyzerá to tak, že doba na rekonvalescenciu nebude krátka, no urobím všetko preto, aby som sa čo najskôr vrátil do šampionátu." Misano je Rossiho domácou veľkou cenou a bez neho bude pre domácich tifosi akousi polovičatou. Ešte sa nevie, či Valentino príde aspoň podporiť tím svojou prítomnosťou, no vedenie portvdilo, že jeho číslo 46 by na garáži nemalo chýbať. „Všetci mu želáme skoré uzdravenie," nechal sa poču aj tímový kolega z Yamahy, Španiel Maverick Vinales.

rossi-standings.jpg

Rossi je po trinástich pretekoch (z devätnástich) na priebežnom štvrtom mieste v šampionáte a mal stále šancu na zisk titulu majstra sveta. Na posledných pretekoch na Silverstone skončil tretí a zopár pretekov predtým v Holandsku dokonca zvíťazil.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri