Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2017 štartuje

Saturday, 22. 07. 2017 - 09:46, Public relations   

Dobšinský kopec 2017 štartuje

Krásna, slnkom zaliata trať a jej okolie privítali dnes ráno jazdcov, ale aj divákov na jedinom slovenskom podujatí zaradenom do seriálu FIA European Hill Climb Championship v Dobšinej.

Štart prvej tréningovej jazdy XXXIV. Dobšinského kopca 2017 je plánovaný na 9:00 hodinu. Už počas nej budú môcť fanúšikovia motoristického športu sledovať top jazdcov z celej Európy, ale aj Slovenska a Čiech.

Tibor Szabosi;gh7p9139-5.jpg

Z európskych top jazdcov sa predstaví aktuálny držiteľ rekordu v Dobšinej, Talian Simone Faggioli na Norme M20FC, ale aj jeho najväčší súper Christiano Merli na Oselle FA30. Medzi českými jazdcami bude určite pútať pozornosť Miloš Beneš jazdiaci na rovnakom monoposte ako Merli, či Dušan Nevěřil na Norme M20FC.

Tibor Szabosi;gh7p6688-5.jpg

Spomedzi slovenských jazdcov nebude chýbať ani aktuálny slovenský a poľský majster, Igor Drotár na Škode Fabia R5. Zrak divákov bude priťahovať aj nádherné BMW Z4 GT3 Jána Miloňa, ktorému aktuálne patrí druhé miesto v skupine, ale aj triede GT v európskom šampionáte. Divákov svojou dravou jazdou zaujme aj miláčik publika, Jozef Béreš mladší a jeho monopost Tatuus.

Veríme, že nielen menovaným jazdcom, ale celému štartovému polu sa na trati dlhej 6810 metrov bude počas soboty (22.7.2017) dariť a všetci dojazdia až do cieľa.

Tibor Szabosi;c30i1387-6.jpg

Aktuálne informácie, ako aj online výsledky môžete sledovať na oficiálnej stránke organizátora, www.dobsinskykopec.com, ako aj na fabebooku, či twiteri.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri