Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2016 už pozná partnerov podujatia

Wednesday, 08. 06. 2016 - 09:15, Public relations   

Dobšinský kopec 2016 už pozná partnerov podujatia

Organizátor jediného slovenského podujatia zaradeného do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu, Mesto Dobšiná a Autoklub EHC Dobšinský kopec, predstavil v týchto dňoch partnerov podujatia.

 

Tibor Szabosi;h7p8537-4.jpg

„Som rád, že môžem predstaviť partnerov Dobšinského kopca 2016. Bez ich pomoci by sme toto nádherné a zároveň jediné podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu nedokázali zorganizovať. Myslím si, že sme už v minulosti dokázali, že kopcová Európa jednoznačne patrí do Dobšinej. Naša trať, ktorá je najdlhšou na Slovensku chválili všetci jazdci, ktorí tu v minulosti štartovali, ale aj delegáti FIA. Okrem trate je Mesto Dobšiná aj akousi pomyselnou bránou do Slovenského raja, kraja, ktorý je nádherný a všetci zahraniční návštevníci nám ho doslova závidia. Vďaka Dobšinskému kopcu dokážeme toto všetko predstaviť zahraničným tímom, ich jazdcom, mechanikom, ale aj divákom, ktorí sa na ich výkon prídu pozrieť. Ospravedlňujem sa, že v tomto momente nezačnem vymenovávať všetkých partnerov Dobšinského kopca, to by asi zabralo veľmi veľa času, napriek tomu by som im rád za celý organizačný výbor Dobšinského kopca 2016 z celého srdca aj touto formou poďakoval a ubezpečiť ich, že podujatie pripravíme podľa nášho najlepšieho vedomia a svedomia," povedal riaditeľ Dobšinského kopca 2016, Marcel Kollárik.

dk-2016-reklamni-partneri.jpg

Podujatie Dobšinský kopec 2016 odštartuje v dňoch 15. - 17.júla 2016, pričom organizátor očakáva na štarte kompletnú európsku jazdeckú špičku, ale aj množstvo fanúšikov motoristického športu nielen zo Slovenska, ale doslova z celej Európy.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri