Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2016 už odštartoval

Friday, 15. 07. 2016 - 10:02, Public relations   

Dobšinský kopec 2016 už odštartoval

Presne o 7:00 hodine v piatok 15.7.2016 odštartoval Dobšinský kopec 2016 administratívnym a technickým preberaním súťažiacich.

 

Tibor Szabosi;0k4a2781.jpg

Dobšinský kopec 2016 patrí medzi najvýznamnejšie slovenské automobilové podujatia, keďže je zaradený do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu. V Dobšinej sa tento seriál predstaví aktuálne už po piatykrát, pričom na štart by sa podľa zoznamu prihlásených malo postaviť viac ako stotridsať štartujúcich zo siedmych európskych krajín. Koľko ich presne bude, to sa dozvieme po dnešnom, už spomínanom administratívnom a technickom preberaní, po ktorých nasleduje rozprava s jazdcami, ale aj na námestí v Dobšinej predstavenie vybratých jazdcov a autogramiáda. Po nej bude nasledovať slávnostné otvorenie pretekov a kultúrny program.

Tibor Szabosi;0k4a2859.jpg

V sobotu sú naplánované dve tréningové jazdy, ktorých štart bude o 9:00 a 13:00 hodine. Vo večerných hodinách sa budú môcť jazdci, ich tímy, ale aj diváci opäť presunúť na námestie v Dobšinej, kde ich čaká druhé kolo kultúrneho programu.

Tibor Szabosi;h7p7761-9.jpg

Vyvrcholenie Dobšinského kopca 2016 príde v nedeľu, keď súťažiaci absolvujú dvojicu ostrých jázd, ktorých výsledok po spočítaní časov nám predstaví víťaza aktuálneho ročníka. Štart súťažných jázd je plánovaný na 9-tu a 13-tu hodinu. Po jazdách sa opäť všetci prítomní presunú na námestie, kde je o 17:30 hod. plánované vyhlásenie výsledkov a dekorovanie víťazov.

dk-2016-reklamni-partneri.jpg

Viac informácií nájdete na web stránke organizátora: www.dobsinskykopec.com

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri