Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2016 s už vyše štyridsiatkou prihlásených

Tuesday, 21. 06. 2016 - 14:10, Public relations   

Dobšinský kopec 2016 s už vyše štyridsiatkou prihlásených

Štart Dobšinského kopca 2016 sa pomaly, ale o to istejšie blíži a spoločne s ním sa postupne zapĺňa aj zoznam prihlásených. Ten k dnešnému dňu obsahuje 42 mien nielen zo Slovenska, ale aj Európy.

 

Tibor Szabosi;h7p7215-1.jpg

Možno sa v tomto momente niekomu bude zdať, že zoznam prihlásených by mal byť už viac zaplnený, no pri pohľade do minulosti treba povedať, že napríklad v minulom roku bolo tri týždne pred štartom v zozname iba tridsať mien. Teraz do štartu Dobšinského kopca 2016 ostávajú ešte presné štyri týždne, čiže nárast tu určite je. A to ešte neprišli prihlášky od veľkých európskych jazdcov, medzi ktorých určite patria taliansky jazdci Simone Faggioli, či Christian Merli. Na druhej strane treba povedať, že slovenská kopcová špička je už prihlásená takmer celá a to isté platí aj o jazdcoch z Čiech. Slovenských jazdcov však ešte čakajú pred Dobšinským kopcom dve podujatia (Ožďany a Slovakia Baba).

Tibor Szabosi;h7p8391-6.jpg

Uzavretie zoznamu prihlásených bude až dňa 6. júla 2016, čiže na prihlasovanie majú jednotliví súťažiaci ešte takmer dva a pol týždňa. Organizátor verí, že aj v tomto roku sa podarí naplniť Dobšinský kopec súťažiacimi naplno. Prihlášku, ale aj denne aktualizovaný zoznam prihlásených nájdete na stránke www.prihlaska-sams.sk.

Tibor Szabosi;0k4a3195.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016

dk-2016-reklamni-partneri.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri