Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2016 aj s Christianom Merlim

Thursday, 23. 06. 2016 - 14:49, Public relations   

Dobšinský kopec 2016 aj s Christianom Merlim

Organizátorovi Dobšinského kopca 2016, Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná, práve prišla jedna z najočakávanejších prihlášok - Christiana Merliho.

 

Tibor Szabosi;c30i2351-1.jpg

Christian Merli, Talian, ktorý už v roku 1993 dosiahol výrazný úspech v pretekoch snežných skútrov, kde sa stal Juniorským šampiónom v rámci Talianska, čo sa mu podarilo zopakovať ešte niekoľkokrát v rôznych kubatúrach, naskočil do pretekov automobilov do vrchu v roku 2004. Okamžite sa stal majstrom Talianska v triede A3. Zároveň s pretekmi do vrchu sa zúčastňoval pretekov snežných skútrov aj naďalej, čo v podstate trvalo až do roku 2007. Snežné skútre v prípade Christiana ostali aj naďalej ako doplnkový šport, aj keď profesionálne sa venuje už iba pretekom automobilov do vrchu, kde už dosiahol výrazné úspechy. V tohtoročných Majstrovstvách Európy pretekov automobilov do vrchu štartuje za továrenský tím Osella, kde doslova exceluje. Štyridsaťštyri ročný Talian sa v aktuálnom ročníku Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu sa preťahuje doslova o stotinky sekúnd so svojim krajanom, Simonem Faggiolim, ktorý niekoľkokrát posunul traťový rekord aj na Dobšinskom kopci a je jeho aktuálnym držiteľom.

Tibor Szabosi;gh7p1859-2.jpg

V tomto momente je samozrejme na mieste otázka. Podarí sa na Dobšinskom kopci Christianovi Merlimu a jeho Oselle prekonať Simoneho rekord trate ? Čo myslíte ? Áno, alebo nie ?

dk-2016-reklamni-partneri.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri