Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2015 - Informácia pre zástupcov médií

Thursday, 02. 07. 2015 - 11:21, Miroslav Majláth   

Dobšinský kopec 2015 - Informácia pre zástupcov médií

Tak, ako sa žiadne preteky bez organizátora, jazdcov, či poriadne pripravenej trate, tak sa nezaobídu ani bez zástupcov médií. Inak tomu nie je ani v rámci XXXII. Dobšinského kopca - jediného slovenského podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu 2015. Práve pre nich bola spustená na www.dobsinskykopec.com sekcia „médiá", v ktorej všetci zainteresovaní nájdu nielen akreditačný formulár, ale aj zásady akreditácie novinárov a ručenie zodpovednosti, či práva a povinnosti akreditovaného novinára.

Uzávierka akreditácií síce končí až dňa 16.7.2015, napriek tomu odporúčame všetkým novinárom, ktorí majú záujem o návštevu Dobšinského kopca 2015, podrobne si tieto dokumenty preštudovať, vypísať, podpísať a čím skôr zaslať organizátorovi mailom na adresu: media@dobsinskykopec.com, alebo mmajlath@gmail.com.

Včasnou akreditáciou predídete zbytočnému časovému stresu, alebo prípadnému neakceptovaniu akreditácie, ktorý by mohol nastať v momente, ak by ste túto povinnosť riešili na poslednú chvíľu.

Ďakujeme za porozumenie

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2015

Akeditačné pravidlá a podmienky_SK_2015

Akeditačné pravidlá a podmienky_EN_2015

Akreditačný formulár DK2015

Ručenie zodpovednosti DK 2015

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri