Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Dobšinská zima v Icari Rally Teame dopadla na „dvojku“

Tuesday, 07. 02. 2017 - 15:06, Public relations   

Dobšinská zima v Icari Rally Teame dopadla na „dvojku“

Šesť rýchlostných skúšok na ľadovom i zablatenom povrchu priniesol už 15.ročník Dobšinskej zimy. Na štart sa v tomto roku postavila sedemdesiatka súťažiacich, z ktorých až 20 patrilo do najvyššej objemovej triedy A4. Fanúšikov potešila aj posádka Icari Rally Teamu, Ondřej Bisaha - Jiří Hovorka, ktorá len dva týždne predtým absolvovala náročnú Rallye Monte-Carlo. Do Dobšinej prišla zabojovať o najvyššie pozície!

Tibor Szabosi;c30i5898-5.jpg

Aj keď Dobšinská zima je zaradená do seriálu Minirally Cup, každoročne na nej štartuje aj mnoho posádok z „veľkej" rally, ktoré sem prichádzajú testovať pred začiatkom sezóny Majstrovstiev Slovenska. Za rovnakým cieľom do Dobšinej dorazili aj Ondřej Bisaha s Jirkom Hovorkom. Na svojom zlatom Forde Fiesta R5 niesli štartovné číslo 3 a patrili tak medzi absolútnu špičku.

Tibor Szabosi;c30i5906-4.jpg

Celá súťaž bola rozdelená na dve sekcie, pričom každú z nich tvorili tri rýchlostné skúšky. Posádke Icari Rally Teamu patrilo po prvej dopoludňajšej sekcii tretie miesto a bolo jasné, že bude chcieť zabojovať o vyššie umiestnenie. Druhá sekcia bola pre Bisahu s Hovorkom naozaj skvelá. V troch zvyšných rýchlostných skúškach obsadili prvé, druhé i tretie miesto a prebojovali na druhú priečku v absolútnom poradí. Tú prvú získali ich českí kolegovia Roman Odložilík s Martinom Turečkom rovnako na Forde Fiesta R5.

Tibor Szabosi;asf-0677.jpg

„Dobšinská zima dopadla pre náš tím naozaj skvele. Chlapci obsadili druhé miesto a okrem toho najazdili ďalšie ostré kilometre, ktoré sú pred začiatkom novej sezóny veľmi potrebné. Ďakujeme našim partnerom, že sme sa na tejto súťaži mohli predstaviť a tešíme sa na R5+ Cassovia rally v marci, ktorá bude testom pred Rally Rožňava", zhrnul manažér tímu Ivan Mutňanský.

Tibor Szabosi;c30i5886.jpg

Zdenka Tamášová

Tibor Szabosi;asf-0578.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri