Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Dobšinská zima 2018 odštartuje nielen sezónu, ale aj seriál Regionálny Rally Pohár

Wednesday, 03. 01. 2018 - 17:53, Public relations   

Dobšinská zima 2018 odštartuje nielen sezónu, ale aj seriál Regionálny Rally Pohár

Presne mesiac ostáva do štartu novej rally sezóny na Slovensku. Tú odštartuje Dobšinská zima 2018 v rámci Regionálneho Rally Poháru.

 

Tibor Szabosi;c30i7069-3.jpg

Podujatie Dobšinská zima už po pätnásťkrát odštartovalo slovenskú rally sezónu. Vždy však v podobe amatérskej rally súťaže, zaradenej maximálne do seriálu Minirally Cup. Táto éra však v roku 2018 končí a o slovo sa hlási nová éra, éra v spojení so Slovenskou asociáciou motoristického športu.

Tibor Szabosi;c30i7824-2.jpg

Pýtate sa ako je to možné ? Jednoducho. Organizátor podujatia, Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná prišiel s návrhom zaradiť toto exkluzívne podujatie, konajúce sa ako jediné na Slovensku v zajatí snehu a ľadu, prišiel s požiadavkou o zaradenie do seriálu Regionálny Rally Pohár, ktorý je registrovaný pod SAMŠ, pričom v takomto pohári je možný aj štart amatérskeho seriálu a preto sa v Dobšinej predstavia aj súťažiaci v rámci Minirally Cup. Keďže spomínanej požiadavke Rally komisia SAMŠ vyhovela, na tratiach Dobšinského kopca 2018 budeme mať možnosť sledovať oficiálne rally podujatie, s množstvom súťažiacich, ale ako už býva v Dobšinej zvykom, aj najnovšiu rally techniku spojenú so špičkovými rally jazdcami.

Tibor Szabosi;c30i5986-2.jpg

Viac informácií o podujatí Dobšinská zima 2018 sa dozviete z oficiálnej web stránky organizátora http://zima.dobsinskykopec.com, kde nájdete zverejnené Zvláštne ustanovenia a podrobné informácie o podujatí. Samozrejme prihlasovanie pre súťažiacich je už spustené na web stránke http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php.

Tibor Szabosi;c30i6886.jpg

Dobšinská zima 2018 odštartuje dňa 3.2.2018, pričom pre súťažiacich, ale aj fanúšikov rally súťaží pripravil organizátor Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná nádherné, ale zároveň aj poriadne náročné trate. Jediné v čo teraz všetkým ostáva dúfať, že do príprav sa zapojí aj Pani Zima, ktorá do Dobšinej začiatkom februára privanie množstvo snehu a ľadu.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri