Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Dobšinská zima 2017 týždeň pred uzávierkou prihlášok

Tuesday, 24. 01. 2017 - 16:15, Public relations   

Dobšinská zima 2017 týždeň pred uzávierkou prihlášok

Už iba týždeň ostáva do uzávierky prihlášok na Dobšinskú zimu 2017. V doposiaľ došlých už začínajú figurovať aj známe mená slovenského automobilového športu.

 

Tibor Szabosi;gh7p1384-3.jpg

Organizátor Autoklub EHC Dobšinský kopec spoločne s Mestom Dobšiná, napriek faktu, že do štartu súťaže ostávajú ešte dva týždne už v týchto dňoch pripravujú trate, ale aj ich okolie. Ako sme vás už informovali, niektoré časti trate sa oproti minulosti menia. Mení sa aj miesto štartu, keď v Dobšinej bude po prvýkrát použitá aj štartová a cieľová rampa, ktorá bude umiestnená priamo na Námestí baníkov v Dobšinej. V jej okolí, ale aj priľahlých uliciach nájde svoje miesto servisné parkovisko a v budove Miestneho kultúrneho strediska riaditeľstvo súťaže. Slávnostný štart Dobšinskej zimy 2017 je plánovaný na sobotu (4.2.2017) od 11:00 hodiny. Po prejazde štartovou rampou čaká na všetky súťažné posádky „ostrá" súťaž pozostávajúca zo šiestich rýchlostných skúšok. Cieľ Dobšinskej zimy 2017 je plánovaný opäť na rampe na Námestí baníkov od 14 hodiny 30 minúty.

Tibor Szabosi;gh7p2017-2.jpg

Čo sa týka zoznamu prihlásených, ten sa postupne zapĺňa, pričom k dnešnému dňu v ňom figuruje celkovo päťdesiatštyri súťažiacich zo Slovenska, ale aj susedného Maďarska. Spomedzi známych tvárí v Dobšinej uvítame aj dvojicu posádok KL Racing Rally Teamu, Štefana Rosinu a Tomáša Kukučku pričom obaja sa predstavia na Dobšinskej zime ako v minulom roku s vozidlami Mitsubishi Lancer EVO IX. Popri tejto známej dvojici sa diváci majú možnosť tešiť aj na dvojicu jazdcov L Racing Teamu, Mareka Špavelka a Matúša Pavlíka, ale aj množstvo iných, možno iba menej známych jazdcov a ich vozidlá.

Tibor Szabosi;gh7p1971-2.jpg

Všetky aktuality nájdete aj na www.dobsinskykopec.com

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri