Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšiná sa už zapĺňa jazdcami seriálu FIA EHCC a FIA HHCC

Friday, 20. 07. 2018 - 06:03, Public relations   

Dobšiná sa už zapĺňa jazdcami seriálu FIA EHCC a FIA HHCC

Mesto Dobšiná presne po roku doslova zaplnili pretekárske vozidlá seriálu FIA EHCC, FIA HHCC, ale aj slovenských a českých majstrovstiev pretekov automobilov do vrchu.

Svoje servisné depo už má v Dobšinej postavené celé trio najrýchlejších jazdcov z minulého roka, čiže Simone Faggili, Christian Merli, ale aj Dušan Nevěril. Okrem tejto trojice už diváci mali možnosť sledovať aj českého jazdca Vláďu Vittvera, či Slováka Igora Dotára. Okrem nich už na XXXV. Dobšinský kopec 2018 dorazila väčšina z jazdeckej špičky, či už európskej, ale aj českej a slovenskej.

Tibor Szabosi;c30i4463-9.jpg

V priebehu zajtrajšieho dňa, čiže 20.7.2018 pripravil organizátor XXV. Dobšinského kopca 2018, Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná administratívne a technické preberanie súťažiacich. Administratívne preberanie bude prebiehať v budove riaditeľstva na Hnileckej 917 a technické preberanie v budove Hasičskej zbrojnice na ulici SNP v Dobšinej.

V sobotu 21.7.2018 sú v pláne dve tréningové jazdy. Ich štart je o 9:00 a 13:00 hodine. Po tomto športovom zážitku sa všetky ďalšie aktivity budú sústreďovať na námestí v Dobšinej, kde bude pred Mestským úradom inštalované pódium. Na ňom budú mať možnosť diváci sledovať nielen slávnostné otvorenie pretekov, ale aj predstavenie vybraných jazdcov spojené s autogramiádou, ale aj večerný kultúrny program.

Tibor Szabosi;c30i5864-8.jpg

V nedeľu už všetkých čakajú samotné preteky, pričom štart dvojice súťažných jázd je plánovaná na 8:30 a 13:00 hodinu a vyhlásenie výsledkov spojené s oceňovaním víťazov je plánované od 16:30 hodiny opäť na stage na námestí pred Mestským úradom Dobšiná.

Záverom si ešte dovoľujeme pripomenúť zástupcom médií tlačovú konferenciu, ktorá sa uskutoční v sobotu od 18:00 hodiny v budove Mestského úradu v Dobšinej. Samozrejme všetci zástupcovi médií sú na nej srdečne vítaní.

Tibor Szabosi;c30i4792-4.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri