Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Dobrá správa pre fanúšikov. F1 na RTL naďalej zadarmo

Monday, 11. 12. 2017 - 09:00, Ľuboš Kašický   

Dobrá správa pre fanúšikov. F1 na RTL naďalej zadarmo

Rozhovory medzi Liberty Media a RTL sa blížia k záveru. Nemecký Bild už priniesol správu, že nemecký TV kanál bude F1 vysielať naďalej bez spoplatnenia.


U nás sa v posledných rokoch za pozeranie F1 platí a kráľovskú disciplínu vysiela pre tri krajiny súčasne Sport 1 a Sport 2. Jedinou alternatívou pre tých, ktorí za pozeranie TV odmietajú platiť bola dlhé roky nemecká televízia RTL. Novým vlastníkom práv sa to však nepáči a pokúšajú sa spoplatniť F1 aj v Nemecku. Zatiaľ sa im to však nedarí. Nemci radšej zaplatia, ale vysielať chcú bez obmedzenia.

Martin Trenkler;mg-0472-6.jpg

Už niekoľko mesiacov teda prebiehajú jednania medzi Liberty Media a RTL, no a zdá sa, že sú tesne pred podpisom. Podľa Bildu sa už obe strany dohodli na ďalšom pokračovaní bezplatného vysielania, no hovorca RTL tvrdí, že ešte nič nie je podpísané a kolujúce informácie nemôže ani potvrdiť, ani vyvrátiť.

Martin Trenkler;mg-0519-4.jpg

Každopádne dnes už je isté, že na obrazovke, ako spolukomentátora, po 21 rokoch už neuvidíme Niki Laudu a nahradiť by ho mali Nico Rosberg a Timo Glock. Marcová veľká cena Austrálie začína sezónu F1 25.marca a na RTL ju určite vysielať budú zadarmo.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri