Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Do Popradu zavítajú Erik Cais, Štefan Svitko a Koza Bobkov!

Wednesday, 22. 05. 2024 - 07:18, Public relations   

Do Popradu zavítajú Erik Cais, Štefan Svitko a Koza Bobkov!

Organizátori z AOS klubu Poprad pripravili v rámci 51. ročníka automobilovej súťaže LIQUI MOLY Slovakia Rallye Tatry 2024 bohatý sprievodný program. Fanúšikovia rally športu sa môžu tešiť pri jednej z najstarších automobilových súťaží Slovenska na obľúbenú autogramiádu s najlepšími jazdcami a pozvanými hosťami, ďalej na upravené tuningové autá, ktoré predvedú svoje umenie aj na mestskom okruhu, rad súťaží o hodnotné ceny a pre výhercov súťaží na sociálnych sieťach bude pripravený atraktívny darček v podobe zvezenia na Tatranskom rallye slalome. Hlavnými hviezdami sprievodného programu sú rally jazdec Erik Cais z Českej republiky, motocyklový pretekár Štefan Svitko a populárny influencer Koza Bobkov.

T. Szabosi;20240305-093401.jpg

Hlavným centrom diania sa stane Nákupné centrum Forum Poprad v samom srdci mesta pod tatranskými štítmi. Fanúšikovia už mohli v minulých dňoch nasať predštartovú atmosféru pri pohľade na vystavený súťažný špeciál Renault Clio RS Ragnotti popradskej posádky Jozef Valluš, Rastislav Babuša. V piatok 25. mája tu prebehne od 16.30 hod. autogramiáda v event zóne na 1. podlaží nákupného centra najlepších posádok rally a ako hostí organizátori pozvali tri vyššie menované osobnosti z motoristického sveta. Podpisy ďalej rozdajú obhajcovia minuloročného prvenstva a úradujúci slovenskí šampióni bratská posádka Jaroslav Melichárek, Erik Melichárek, ambasádor tatranskej rally a kométa súťažného diania na Slovensku Róbert Kolčák, ktorý sa predstaví so skúseným navigátorom Emilom Horniačekom. Usporiadatelia pozvali na autogramiádu aj posádky Martin Koči – Petr Těšínský, Vlastimil Majerčák – Jakub Slovák, Tomáš Kukučka – Peter Vejačka a Tibor Kovács – Viliam Pitoňák.

T. Szabosi;jm1a3129.jpg

Následne od 18-tej hodiny bude pred Nákupným centrom Forum na námestí Sv. Egídia pokračovať program slávnostným štartom rally. Od 16:30 hodín tu môžete obdivovať na štartovnej rampe súťažný motocykel úspešného pretekára z Rally Dakar Štefana Svitka. Upravené tuningové autá sa objavia o 17:30 hod. Diváci môžu vyhrať hodnotné ceny, pokiaľ správne odpovie na otázky moderátora. Ceny do týchto súťaží venovali partneri LKQ a FORCH.

filip-nagy-red-bull-content-pool-2-1.jpg

Vo večerných hodinách sa celý program presunie na tradičnú mestskú rýchlostnú skúšku Poprad-okruh. Tuningové autá sa tu objavia už o 20:30 hod a prvých 500 platiacich divákov dostane darčeky z kolekcie merchandise od LIQUI MOLY Slovakia Rallye Tatry. Na okruhu sa objaví s „dakarským“ originálnym motocyklom Štefan Svitko a v úlohe predjazdca bude krúžiť na okruhu Erik Cais s vozidlom Škoda Fabia R5. Ostrieľaný zlínský jazdec zo seriálov Majstrovstiev sveta WRC a Majstrovstiev Európy ERC pôjde ako predjazdec na rýchlostných skúškach aj počas sobotného dňa.

T. Szabosi;asr69710-4.jpg

51. ročník Rallye Tatry vyvrcholí v sobotu 25. mája cieľom rally a odovzdaním cien pre najlepšie posádky. Ceremoniál prebehne opäť pred NC Forum Poprad od 17 hodín. Celým programom sprievodného programu vás prevedie slovom obľúbený spíker Marian Galajda.

T. Szabosi;jm1a2490.jpg

Predĺžený motoristický víkend v Poprade bude pokračovať v nedeľu 26. mája. Na Letisku Poprad-Tatry sa uskutoční 1. TATRANSKÝ RALLYE SLALOM. Súťažné jazdy začínajú o 10. hodine a výhercov súťaží na sociálnych sieti tu čaká atraktívny darček v podobe zvezenia v prestávkach jednotlivých jázd. Títo šťastlivci sa posadia na miesto spolujazdca, kde šoféri v rámci exhibičných jázd budú Erik Cais, Róbert Kolčák a Koza Bobkov. Príďte sa pozrieť na nabitý motoristický sviatok s vôňou benzínu pod štítmi Vysokých Tatier!

T. Szabosi;asf-6846-10.jpg

Ďalší spravodajský servis v rámci 51. LIQUI MOLY Slovakia Rallye Tatry 2024 prinesieme v nasledujúcich tlačových správach. Uverejnené budú postupne na oficiálnej webovej stránke www.rallyetatry.sk, na facebookovom a instagramovom profile.

Roman ORDELT
tlačový tajomník
51. LIQUI MOLY Slovakia Rallye Tatry 2024



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri