Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Do Čierneho Balogu aj Kesko Racing Team

Friday, 29. 08. 2014 - 11:00, Miroslav Majláth   

Do Čierneho Balogu aj Kesko Racing Team

Po bosniackom dobrodružstve sa predstaví rožňavský Kesko Racing Team aj na predposlednom kopcovom podujatí v Čiernom Balogu. Diváci si budú mať možnosť vychutnať jazdu Christophera Ondreja a Františka Fuska.


Jozef Pisch;0x8c1943.jpg

Mladý, iba sedemnásť ročný Christopher Ondrej sa premiérovo s vozidlom Opel Adam R2 predstavil na Dobšinskom kopci 2014. Odvtedy už absolvoval ďalšie dva pretekárske víkendy, v rámci ktorých predviedol, že mu to s Adamom R2 ide viac ako dobre. Na Jankovom vŕšku po oba dva dni vyhral svoju triedu a v Bosne na pretekoch v Cazine si túto úlohu opäť zopakoval. „Preteky automobilov do vrchu som v Bosne absolvoval úplne prvýkrát v živote. Musím povedať, že organizačne boli zvládnuté na jednotku s hviezdičkou. Trať bola veľmi pekná, ale zároveň aj poriadne náročná. Náš Adam fungoval naozaj špičkovo a myslím, že ja som tiež odviedol dobrý výkon. Teraz ma čakajú preteky do vrchu v Čiernom Balogu, čo bude pre mňa opäť novinka na ktorú sa už veľmi teším, keďže kolegovia, pretekári mi túto trať opísali ako jednu z najkrajších, ale zároveň aj najrýchlejších v slovenskom kopcovom seriáli. Dúfam, že sa mi bude aj na týchto pretekoch dariť a ďakujem Kesko Racing Teamu za možnosť jazdiť na všetkých pretekoch až do konca sezóny," opísal bosniansky výlet, ale aj čierno balocké očakávania Christopher Ondrej.

Tibor Szabosi;h7p4204-1.jpg

Druhým jazdcom Kesko Racing Teamu, na ktorého sa diváci počas nadchádzajúceho víkendu môžu tešiť je František Fusko. Ten sa predstaví už tradične s vozidlom Seat Leon TDi, s ktorým môžeme v priebehu rally sezóny sledovať v akcii šéfa Kesko Racing Teamu, Juraja Kesziho a jeho navigátora Pavla Helméczyho. „Pre mňa rovnako ako všetky tohtoročné kopce bude aj Čierny Balog novinka. Na samotnú trať som veľmi zvedavý, vraj je dosť rýchla, ale aj nesmierne pekná. Možno sa budem zase opakovať, ale o výsledok mi nejde, prvoradé je odskúšanie Seatu pred Rally Košice," zhodnotil Fero Fusko.

Jozef Pisch;img-4787-3.jpg

Na preteky do Čierneho Balogu by sa mal dostaviť aj šéf Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi: „Dúfam, že aspoň nedeľu v Čiernom Balogu stihnem, keďže som ešte v tomto čase na dovolenke s rodinou. Ak by aj náhodou nie, Christopherovi s Ferom budem držať palce aby preteky dopadli dobre. Moja vďaka za podporu patrí všetkým partnerom nášho Kesko Racing Teamu."

keszi-1.jpg

Preteky automobilov do vrchu Balocký kopec 2014 štartujú počas nadchádzajúceho víkendu, čiže v dňoch 30.-31.8.2014. Počas oboch pretekárskych dní je v dopoludňajších hodinách na pláne dvojica tréningových jázd a popoludní sa bude konať dvojica súťažných jázd. Ako sa na Balockom kopci darilo dvojici jazdcov Kesko Racing Teamu vám oznámime po víkende.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri