Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Divácke ťaháky pod Tatrami: autogramiáda a nočný mestský okruh

Friday, 25. 05. 2018 - 11:11, Public relations   

Divácke ťaháky pod Tatrami: autogramiáda a nočný mestský okruh

45. ročník Rallye Tatry už klope doslova na dvere, štart je na programe v piatok 25. mája od 17:15 h z námestia Svätého Egídia pri Obchodnom centre Forum v Poprade. Fanúšikovia automobilového športu sa môžu tešiť na dve veľké lákadlá. Od 16:30 h začne v OC Forum veľká autogramiáda hlavných hviezd aktuálneho ročníka najstaršej rally na Slovensku a od 21:30 h odštartuje divácky atraktívny mestský okruh.

Tibor Szabosi;asf-7146-3.jpg

Autogramiády sa zúčastní hviezda svetového motoršportu Felix Rosenqvist, ktorý patrí k hlavný ozdobám tatranskej rally. Sympatický dvadsaťšesťročný rodák zo švédskeho Värnamo je popredným jazdcom formuly E, kde patrí medzi troch najrýchlejších jazdcov. Aktuálne mu patrí tretia priečka v prestížnom šampionáte formuly na elektrický pohon. Diváci uvidia Rosenqvista vo vozidle Porsche počas piatkového dopoludnia na shakedowne a popoludní na autogramiáde.
Organizátori pozvali na autogramiádu šestnásť posádok prevažne z čela zoznamu prihlásených posádok. Fanúšikom rozdajú podpisy posádky Grzegorz Grzyb - Boguslaw Browinski, Martin Koči - Radovan Mozner jr., Jan Černý - Petr Černohorský, Vlastimil Majerčák - Pavol Kušnier, Peter Gavlák - Emil Horniaček, Jaroslav Melichárek - Erik Melichárek, Tomáš Kukučka - Peter Vejačka, Igor Drotár - Imrich Ferencz, Daniel Chwist - Nicola Arena, Věroslav Cvrček jr. - Petr Novák, Jozef Béreš ml. - Lukáš Šintal, Tomáš Ondrej - Jakub Slovák, Vladimír Hanuš - Karolína Jugasová, Martin Kysucký - Róbert Pečner, Egon Smékal - Petra Němcová. Priaznivci rallyšportu sa môžu tešiť aj na výhradne dámsku dvojicu Michaela Debnárová - Lucia Laurincová, autogramiády sa zúčastní aj Richard Pravda. Súťažné vozidlo Mitsubishi Lancer EVO IX vo farbách tímu Červené mravce je už niekoľko dní vystavené v Obchodnom centre Forum a pozýva všetkých obyvateľov Popradu a blízkeho regiónu na návštevu na tomto významnom motoristickom podujatí na Slovensku.

Martin Paľov;ik8a4088.jpg

Očákávajú sa tisícky divákov okolo trate nočnej rýchlostnej skúšky. Usporiadatelia z AOS klub Poprad pripravili pre fanúšikov VIP miesta na parkoviskách pri Tescu a Asku, kde bude umiestnených niekoľko návesov. Za poplatok 3 eurá môžu priaznivci rally sledovať dianie na trati a zažiť neopakovateľné čaro nočnej okruhovej rýchlostnej skúšky z vyvýšeného miesta a väčšieho pohodlia. Popradskí usporiadatelia spoplatnili pre divákov vstup do servisného areálu (areál bývalých kasární), kde bude vstupné vo výške 3 eur, deti majú vstup zdarma.

Ďalší spravodajský servis v rámci 45. Rallye Tatry 2018 prinesieme v nasledujúcich tlačových správach. Uverejnené budú postupne na oficiálnej webovej stránke www.rallyetatry.sk a na jej facebookovom profile.

Roman ORDELT
tlačový tajomník
45. Rallye Tatry 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri