Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Demokracia v F1 nemá miesto – Bernie

Monday, 18. 12. 2017 - 17:17, Ľuboš Kašický   

Demokracia v F1 nemá miesto – Bernie

87-ročný mladík Bernie Ecclestone si nedá pokoj. Svojimi vyhláseniami vráža klin medzi nových vlastníkov práv F1 a tímy F1.


Po štyridsiatich rokoch sme teraz zažili prvú sezónu F1, ktorú nedirigoval Mr. E. Americká Liberty Media to nemá jednoduché, aj keď najala skúsených chlapíkov, no zdá sa, že jej „liberty" spôsoby nie sú to pravé orechové, čo F1 potrebuje. Nuž a „prajný" Ecclestone si na tom dokáže zgustnúť.

Martin Trenkler;ren8087.jpg

„Demokracia vo formule jeden nemá miesto," tvrdí skúsený diktátor Bernie Ecclestone. Reaguje tým aj na to, ako sa Liberty Media snaží dohodnúť s tímami na nových pravidlách o motoroch a novom prerozdeľovaní ziskov. „Oni si to čoskoro uvedomia, lebo zatiaľ tým nič nedosiahli," prilieva olej do ohňa Mr. E.

Martin Trenkler;ren8177.jpg

Ferrari sa už stihlo vyhrážať, že z F1 odíde, ak sa nebudú zohľadňovať ich záujmy. „To je ich stará hra," pokračuje malý veľký Angličan. „Ak nevyhrávajú, tak panikária. Max (Mosley) aj ja by sme mohli spísať dlhý zoznam, ako sme Ferrari pomáhali."

Martin Trenkler;ren7270-2.jpg

Ferrari zatiaľ doma pripravuje tradičný sviatočný vianočný obed a Taliani sa tešia, že ich nový tím snov ostáva jednotný aj na nasledujúcu sezónu. Vedľa Vettela a Räikkonena predsa ostávajú na svojich stoličkách všetci dôležití ľudia a nový monopost by vraj mali predstaviť 22.februára (tesne pred prvými predsezónnymi testami). A cieľ je jednoznačne jasný! Poraziť Mercedes a vyhrať titul.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri