Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Delecour: "Bude náročné poraziť Kopeckého"

Saturday, 20. 07. 2013 - 11:04, Zdenka Frývaldská   

Delecour:

Aktuálny rumunský majster v rally sa nevie dočkať svojho tretieho štartu na Sibiu Rally. Podarí sa mu poraziť Kopeckého?

 

521982-337569699702959-997827268-n.jpg

Meno Francois Delecour je vo Francúzsku rovnako známe ako meno Sébastien Loeb. Tento obľúbený pretekár si na svoj účet pripísal už niekoľko víťazstiev a počas najbližšieho víkendu ho čaká ďalšia zaujímavá rally. Po prvom mieste na Autoworld Transilvania Rally má možnosť zvíťaziť aj na Sibiu Rally, ale veľkým súperom mu bude najmä Jan Kopecký. "Rýchlostné skúšky na Sibiu Rally sú veľmi náročné na autá, no podľa toho, čo som počul, je to tento rok o niečo lepšie ako to bolo v minulej sezóne. Pre mňa to znamená, že by som mal byť schopný zabojovať o dobré miesto. V reáli však bude veľmi ťažké poraziť Jana Kopeckého na jeho Škode, no to neznamená, že to neskúsim. Auto sme sa snažili nastaviť čo najlepšie, takže mu budem dôverovať", informoval Francúz pre Maxrally.

delecour-4.jpg

Pre Delecoura to bude celkovo tretia Sibiu Rally a druhá na Peugeote 207 S2000. Aj v tomto roku bojuje o body do Majstrovstiev Rumunska a veľmi si pochvaľuje rast úrovne celej rally. "Je skvelé vidieť, ako sa úroveň rally zvyšuje a medzinárodne sa rozvíja. Dopomohlo k tomu určite podpora Eurosportu a čoraz vyššie zaradenie jednotlivých súťaží. Osobne si myslím, že by tu mali prísť všetci fanúšikovia rally. Je tu skvelá atmosféra, ktorá mi pripomína Ypres Rally", ukončil jazdec.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri