Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Dani Sordo už je v poriadku (+ video z testov)

Thursday, 26. 02. 2015 - 11:47, Katarína Ďurecová   

Dani Sordo už je v poriadku (+ video z testov)

Dani Sordo sa pár dní pred začiatkom Rally Sweden zranil pri páde z horského bicykla a zlomil si rebrá, čo preňho znamenalo vynútenú pauzu. Vypadá to však, že Sordo už je v poriadku a v Mexiku ho už uvidíme.

Sordo už má za sebou test na toto podujatie, na ktorom najazdil okolo 150 kilometrov. Test sa uskutočnil v jeho rodnom Španielsku, v okolí Extremadury a spoločne s ním testoval i testovací jazdec tímu, ktorý ho nahradil vo Švédsku, Kevin Abbring. Pár dní predtým sa za volant Huyndaiu i20 WRC posadili i Thierry Neuville a Hayden Paddon, ktorý na svojom facebooku zverejnil i video z testu.

Na internete sa objavilo i krátke video zo Sordovho testu, bohužiaľ ale v pomerne zlej kvalite. Zhliadnuť ho môžete po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Hyundai Motorsport;126161-sordo11fr14cm520.jpg

Španielsky jazdec sa ešte vrátil k svoje nehode: „Takéto veci sa proste stávajú. Nešiel som nejako rýchlo. Proste som len spadol a zlomil si rebrá. Momentálne sa už cítim oveľa lepšie a to i po dvoch dňoch testov. Po teste som na niektorých miestach môjho tela to zranenie trošku cítil, ale za volantom som sa cítil perfektne a na zotavenie mi stále ostávajú ešte necelé dva týždne. Rebrá som si zlomil na zadnej strane a myslím, že by bolo horšie, ak by to boli tie vpredu - kvôli bezpečnostným pásom. Mexiko taktiež nie je až tak tvrdá rally, i na teste to bolo okej," hovorí Sordo a na záver dodáva: „Raz proste máte šťastie, inokedy nie. Často jazdím na horskom bicykli a pády sa proste stávajú. Je to súčasť života. A taktiež sa také veci stávajú, keď ste športovec. Cyklistika je obvykle výborná súčasť tréningu."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri