Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Testy

Dacia Sandero 1,5 dCi Celebration

Friday, 24. 07. 2015 - 10:24, Ivan Václavík   

Dacia Sandero 1,5 dCi Celebration

Ideálne pre dvojicu seniorov i juniorov: V krátkom časovom slede mala naša redakcia na testovanie dva rôzne modely rumunskej značky Dacia s rovnakým dieselovým motorom 1,5 dCi. Kým 7-miestny MPV Lodgy je primárne určený pre početnejšie rodiny, šikovný hatchback Sandero môže výborne poslúžiť napríklad starším manželom alebo mladej dvojici. Svoj obchodný úspech na európskom trhu oslavuje rumunská značka Dacia uvedením limitovanej série Celebration pre celý modelový rad osobných áut.

sandero-celebr-5918g.jpg

Vyznačuje sa exkluzívnym dizajnom a novou navigáciou Media Nav 2.0; spoločným znakom všetkých modelov tejto limitovanej série je modrá metalická farba Cosmos, disky z ľahkej zliatiny, kryty vonkajších spätných zrkadiel vo farbe Dark Metal, špeciálne čalúnenie a tmavomodré bezpečnostné pásy. Importér nám poskytol na test z kolekcie Celebration model Sandero, ktorý - rovnako ako nedávno testovaný Logan MCV Celebration - charakterizuje špecifický modrý lak karosérie a modré bezpečnostné pásy v aute.

Celý článok si prečítajte tu.

sandero-celebr-5930g.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri