Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Cserhalmiho premiéru zmarila technická porucha

Monday, 06. 02. 2017 - 19:35, Public relations   

Cserhalmiho premiéru zmarila technická porucha

Mala to byť premiéra, na ktorú sa Tibor Cserhalmi tešil ako dieťa, keď napadne prvý sneh. Žiaľ technika bola proti. Sympatický Prešovčan nikdy na Dobšinskej zime neštartoval a fakticky nepodarilo sa mu to ani tentoraz, hoci zo štartovej rampy z Námestia baníkov odštartoval so štartovým číslom 7.

Tibor Szabosi;c30i6012-1.jpg

Na sedadle spolujazdca v Mitsubishi Evo IX sedel skúsený Petr Těšínský, s ktorým Tibor už v minulosti spolupracoval. „Tešil som sa na sneh, jazda v deviatke s hrotmi na pneumatikách je na takomto povrchu veľký zážitok. Škoda, že to dnes nevyšlo. Na štarte prvej rýchlostnej skúšky som zaradil jednotku, chcel odštartovať, keď v tom som začul ranu. Okamžite som vedel, že je to z prasknutej poloosi. Ukázalo sa, že to bola poloos na ľavom zadnom kolese. Nič iné nám nezostávalo, len v šetrnom režime absolvovať obe rýchlostky a dôjsť do servisu tak, aby sa autu nič nestalo. Všetci v tíme sme smutní, lebo príprava a tréning prebehli bez problémov," povedal T. Cserhalmi.

Tibor Szabosi;c30i5783-1.jpg

Svoje kvality môže dvojica Cserhalmi-Těšínský predviesť už o niekoľko dní na ďalšom podujatí, kde je veľký predpoklad, že sa bude jazdiť na snehu a ľade. Organizátori, spolu s Rally Team Poprad, sa rozhodli usporiadať neplánovajú súťaž pod názvom Zimná Levoča zaradenú do seriálu MRC. Chcú využiť výborné snehové podmienky na usporiadanie súťaže na snehu. Podujatie sa uskutoční 18. februára v Levoči a Toryskách. Centrum súťaže bude v obci Torysky. Pripravené sú 4 rýchlostné skúšky v dĺžke 36 kilometrov.

Tibor Szabosi;c30i6030-4.jpg

Slavo Petrus



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri