Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Consani sa nevie dočkať svojho návratu na trať

Monday, 18. 03. 2013 - 10:47, Zdenka Frývaldská   

Consani sa nevie dočkať svojho návratu na trať

Robert Consani už budúci týždeň odštartuje na Rally Islas Canarias za nový Team Renault Sport Technologies. Chce bojovať o víťazstvo.

 

bfer6fbceaaonrd-jpg-large.jpg

Francúzsky jazdec Consani nemal minuloročnú sezónu práve najúspešnejšiu. Z 12 podnikov IRC, na ktorých odštartoval, videl cieľ len na polovici. Nová sazóna by však mala byť iná a jazdec ide bojovať o víťazstvo pre svoj nový tím. "Som veľmi rád, že sa na Gran Canarii predstavím v Renaulte. Mam na tieto preteky pekné spomienky. Budem sa snažiť zvíťaziť, aj keď viem, že hlavným cieľom je odjazdiť celé preteky a pozbierať body. Obávam sa trochu Aignera, ktorý pôjde na štvorkolke a bude pre nás veľkým súperom. Som si však istý, že to zvládneme, lebo naše prvé testy auta pre túto sezónu prebiehali bez problémov a s novým spolujazdcom si výborne rozumieme", zhrnul Consani.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri