Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Čo bude s Robertom Kubicom?

Sunday, 29. 11. 2015 - 09:02, Katarína Ďurecová   

Čo bude s Robertom Kubicom?

Robert Kubica pred pár týždňami viac-menej hovoril o svojom konci vo WRC, keď poznamenal, že by sa rád poohliadol po iných výzvach. Dôvodom malo byť primárne to, že súkromný tím nemá v dlhodobom meradle šancu poraziť tím továrenský a Kubica ponuku jazdiť pre sezónu v roku 2016 v továrenskom tíme nedostal.

Po Wales Rally GB ale Kubica zmenil rétoriku: „Rád by som budúci rok dosiahol viac, pretože cítim, ako som sa počas tejto sezóny zlepšil. Myslím, že teraz by bolo najhoršie skončiť. Cítim, že som ako jazdec rally dospel, niekoľko vecí, z ktorých som mal obavy už teraz beriem normálne, pretože som si nimi niekoľkokrát prešiel. Keď sa v aute cítite príjemnejšie, jazdíte lepšie, rýchlejšie a ja sa momentálne cítim ako skutočný rally jazdec. Skúsenosti, ktoré počas každej rally nadobudnete, aj keď to trvá celý rok, znamenajú veľmi veľa," hodnotí svoju sezónu a vyhliadky do budúcna populárny Poliak.

Tibor Szabosi;sf-2414.jpg

„Monte Carlo je podujatie, na ktoré je nutné sa poriadne pripraviť, na čo treba mať rozpočet. Najprv musím vedieť, či tento rozpočet mať budem. Pokiaľ budem schopný sa poriadne pripraviť, budem tam. Ak nie, ostanem doma," hovorí Kubica na margo úvodu budúcej sezóny.

Keďže Citroen budúcoročnú sezónu neabsolvuje a Volkswagen a Hyundai majú jazdecké zloženie jasné, Kubicovi ostáva pre budúci rok možnosť buď jazdiť za M-Sport, o čom sa sa síce špekuluje, ale nie je jasné, na koľko sa jedná skôr o zbožné prianie fanúšikov, ako realitu, alebo opäť raz absolvovanie sezóny v súkromnom tíme. Kubica však naznačil, že táto alternatíva sa mu príliš nepozdáva.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri