Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

CMM Media Sport chce na Winter Cupe opäť bojovať o najvyššie priečky

Friday, 11. 01. 2013 - 09:03, Miroslav Majláth   

CMM Media Sport chce na Winter Cupe opäť bojovať o najvyššie priečky

Prvé kolo tohtoročného zimného rally seriálu Liqui Moly Winter Cup odštartoval Košický CMM Media Sport Team s Tomášom Srnkom Ondrejom a Petrom Haluškom za volantmi súťažných vozidiel viac ako dobre.


Jozef Pisch;1t1u7731-1.jpg

Druhé miesto v absolútnom poradí v podaní Tomáša Ondreja s Martinom Markovičom na sedadle spolujazdca, jazdiacich na Mitsubishi Lancer EVO IX, ale víťazstvo Petra Halušku s Pavlom Hnátom v triede T3 na Seate Ibiza TDi, bol iba predkrm, po ktorom prišlo aj víťazstvo v Súťaži Teamov pre CMM Media Sport. Všetky tieto výsledky už v prvom kole dali dobrý základ na úspech v rámci zimného seriálu.

Jozef Pisch;1t1u7994-1.jpg

Druhé kolo odštartuje už počas nadchádzajúcej nedele a tak nás samozrejme zaujímalo s akými plánmi cestuje CMM Media Sport do Prešova. „Plány ? Samozrejme by sme radi zopakovali dobrý výkon z prvého kola a vybojovali čo možno najviac bodov. Rozbehnúť sa nám to podarilo dobre, teraz len dúfam, že sa nám aj v ostatných kolách bude dariť obdobne a podarí sa nám s Tomášom obhájiť minuloročné absolútne víťazstvo. Bude to však veľmi ťažké, konkurencia je na Winter Cupe v tomto roku veľmi silná a posádky medzi sebou bojujú doslova o desatiny sekúnd. Uvidíme akú trať pripravil organizátor na toto druhé kolo. V rámci Súťaže Teamov do bojov opäť zasiahneme spoločne so Srnkom my dvaja a druhú posádku bude opäť tvoriť Peter Haluška s Paľom Hnátom," vysvetlil spolujazdec, ale aj manažér CMM Media Sport v jednej osobe, Martin Markovič.

Jozef Pisch;1t1u8250-4.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri