Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroen vyhodil Krisa Meeka!!!

Thursday, 24. 05. 2018 - 19:58, Ľuboš Kašický   

Citroen vyhodil Krisa Meeka!!!

Dnes podvečer preletela svetom WRC prekvapivá správa. Francúzsky továrenský tím Citroen Racing s okamžitou platnosťou ukončil spoluprácu s posádkou Meeke - Nagle.


Vzhľadom k príliš veľkému počtu havárií, z ktorých niektoré boli naozaj ťažké a mohli viesť k ohrozeniam posádky, sa tím Citroen Racing rozhodol neniesť už ďalšie riziko spojené so štartom posádky Kris Meeke a Paul Nagle. Vraví sa v strohom oficiálnom vyhlásení, ktoré Citroen vo štvrtok podvečer rozposlal médiám. V ňom tím oznámil, že s posádkou okamžite ukončil zmluvu a na nadchádzajúcej rely na Sardínii bude štartovať dvojica Craig Breen a Mads Ostberg.

Copyright manufacturer;2005001-olxulk9r3y.jpg

„Nebolo to ľahké rozhodnutie," uvádza šéf tímu Pierre Budar. „Viem, že to pre posádku nie je ľahké, ale toto rozhodnutie je podložené obavou o bezpečnosť. Preto sme urobili toto preventívne opatrenie."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri