Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroen vo WRC uvidíme i v roku 2015

Tuesday, 22. 04. 2014 - 12:44, Katarína Ďurecová

Citroen vo WRC uvidíme i v roku 2015

Po tom, ako Citroen ohlásil oficiálny vstup do WTCC, sa rozvírilo veľa špekulácii o budúcnosti tejto značky vo WRC. Špekulácie následne naberali na sile, keďže zo strany Citroenu pomerne dlho neprišlo k danej téme žiadne oficiálne vyjadrenie.

Pred pár dňami sa ale pre wrc.com šéf Citroen Racingu Yves Matton vyjadril nasledovne: „Máme plán a kontrakt na tri roky a teda na roky 2013, 2014 a 2015 a momentálne neexistuje nič, čo by nás v tomto smere mohlo zastaviť. Neexistuje žiadny dôvod, prečo by sme vo WRC nemali byť v roku 2015. Povedali sme, že po tom ako odštartujeme náš program vo WTCC začneme pracovať na našom rally špeciále pre rok 2015 a tento proces už začal. Nemôžeme povedať, čo presne budeme vyvíjať, ale máme dlhý zoznam."

Citroen Racing;140306-13-meeke-2.jpg

Matton okrem toho taktiež potvrdil, že nejaké upgrady môžu čakať jazdci továrenského tímu Citroenu, a teda Mads Ostberg a Kris Meeke, už túto sezónu a konkrétne sa bude jednať o upgrade na asfaltové rally. „Všetci naši spolupracovníci už pracujú na vývoji auta pre rok 2015", dodal Matton.



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri