Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroen oznámi rozhodnutie o svojej budúcnosti do konca mesiaca

Wednesday, 18. 11. 2015 - 12:08, Katarína Ďurecová   

Citroen oznámi rozhodnutie o svojej budúcnosti do konca mesiaca

Šéf Citroenu Racing Yves Matton počas Wales Rally GB oznámil, že rozhodnutie o budúcnosti Citroenu vo WRC padne do konca novembra. Citroen sa teda najprv rozhodne, či vôbec bude vo WRC pokračovať i po sezóne 2016 a z tohto rozhodnutia sa bude odvíjať jazdecké zloženie, ktoré je taktiež zatiaľ neznáme.

„Rozhodnutie padne do dvoch týždňov," vyjadril sa ešte počas Wales Rally GB Matton a pokračoval na tému jazdecké zloženie: „Som veľmi rád, že sme počkali až takto dlho, lebo na tejto rally sme videli veľmi zaujímavé veci. Vyplnené mám už všetky kritéria, na základe ktorých sa budem rozhodovať a teraz budem hovoriť s jazdcami a uvidíme, či sa dohodneme."

Citroen Racing;106-meeke-2015-wrcwales.jpg

Na otázku, či rokuje i s inými jazdcami ako s Krisom Meekom a Madsom Ostbergom Matton odpovedal nasledovne: „Nehovorím len s nimi dvoma, v hre sú i iní jazdci." Doplňme len, že Yves Matton pred nedávnom vyzdvihoval jazdecké kvality svojho krajana Thierryho Neuvilla a dokonca priamo povedal, že v prípade, že Citroen ostane vo WRC, tak a ho zrejme bude snažiť získať.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri