Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Christian Malchárek tento víkend na ovále v Tours

Tuesday, 23. 06. 2015 - 18:22, Public relations   

Christian Malchárek tento víkend na ovále v Tours

Prvý Slovák v európskej sérii NASCAR Christian Malchárek má pred sebou preteky na ovále vo francúzskom Tours. Po úspechu v predchádzajúcom kole na britskom Brands Hatch, kde v kvalifikácii zaznamenal skvelé 6. miesto, cestuje do Francúzska s veľkou motiváciou.

„V prvých pretekoch na okruhu Brands Hatch som sa s mojím Chevroletom č.66 dostal na 5. priečku, no potom ma jeden zo súperov poslal do hodín. V druhých pretekoch som takisto bojoval o 5. miesto a dostal som penalizáciu. Teraz si verím, že ak všetko pôjde ako má, tak sa priblížim stupňom víťazov. V Anglicku to bolo v 23-členom štartovom poli skvelé 10. a 14. miesto, čo bol výborný výsledok v tejto legendárnej sérii pretekov NASCAR v Európe. Dúfam, že sa mi podarí ísť vyššie už tento víkend v Tours," povedal pred odchodom do Francúzska 24-ročný Christian Malchárek.

val-02-1.jpg

Za volantom Chevroletu č.66 sa v Tours bude Christian striedať s minuloročným víťazom týchto pretekov NASCAR vo Francúzsku, Mathiasom Laudom, synom Majstra sveta F1 Nikiho Laudu.Po pretekoch v Tours bude nasledovať dlhá letná prestávka v pretekoch, ale nie v príprave. S našim Christianom Malchárkom bude Mathias Lauda testovať na okruhu Zolder a tiež na Slovakia Ringu pri Orechovej Potôni.

val-06-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri