Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Cez víkend školenie, jazda zručnosti i Hobby Rally Cup

Friday, 01. 03. 2013 - 09:40, Zdenka Frývaldská   

Cez víkend školenie, jazda zručnosti i Hobby Rally Cup

Najbližší víkend prebehne okrem školenia žiadateľov o licenciu jazdca rally v Prešove aj jazda zručnosti v Košiciach a 1.kolo Hobby Rally Cup vo Veľkých Zlievcach.

 

Radovan Bries;img-0814-dxo-raw.jpg

Už táto sobota a nedeľa budú určené k školeniu jazdcov a zhromaždeniu disciplíny v rally. Zatiaľ, čo v prvý víkendový deň prebehne rozšírené školenie pre nových žiadateľov o licenciu, v druhý deň to bude povinné školenie pre všetkých ostatných žiadateľov, ktorí už licenciu vlastnili a prajú si byť zapísaní do nominačného zoznamu jazdcov rally. Program sa v sobotu začne o 8:30 hod. prezentáciou a výdajom predpisov, po ktorom už bude nasledovať školenie. Podobne tomu bude aj v nedeľu, keď od 8:00 hod. bude prebiehať prezentácia, medzi 8:30 - 9:30 hod. zhromaždenie disciplíny rally a od 9:30 hod. samotné školenie. Všetko prebehne v priestoroch Hotela Lineas, na Budovateľskej 14 v Prešove.

img-3070.jpg

Pre tých, ktorí by si chceli víkend spestriť aj programom spojeným s autami, je tu pripravená jazda zručnosti. Je to v podstate automobilová súťaž zameraná na zdokonaľovanie jazdeckej zručnosti, určená širokej verejnosti, ktorej hlavným účelom je zvyšovať bezpečnosť cestnej premávky. V sobotu ju v Košiciach na Moldavskej ceste za Hornbachom organizuje PD AUTOSPORT. Zúčastniť sa jej môžu osoby od 12 rokov. Program odštartuje o 8:00 hod. ráno administratívnym preberaním. Prvá súťažná jazda je naplánovaná na 9:30 hod. Ďalšie informácie, podmienky štartu a mapu trate je možné nájsť na oficiálnej stránke organizátora.

Andrej Kováč;bertolani011.jpg

Automobilový oddiel Športového klubu Veľké Zlievce pripravil pre rok 2013 pokračovanie úspešného Hobby Rally Cupu. Jeho prvé kolo sa uskutoční práve v nedeľu, 3.3., čiže zajazdiť si naň môžu prísť všetci pretekári, ktorí sa neplánujú zúčastniť školenia o licenciu jazdca rally. V Rally Parku Veľké Zlievce sú pripravené štyri rýchlostné skúšky na jednej, no obmenenej trati. Preteky odštartujú o 10:00 hod. Ďalšie informácie i video z trate sú dostupné na stránke organizátora.

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri