Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

CEZ Autokros Sečovce (Dargov - Dubiny)

Wednesday, 10. 09. 2008 - 00:00, T. Szabosi   

CEZ Autokros Sečovce (Dargov - Dubiny)Jasná obloha, slnečné počasie a očakávanie napínavých súbojov prilákalo do autokrosového areálu peknú divácku kulisu. Žiaľ to už neplatilo pre pretekárov ktorých sa tu zišlo len 33 v rámci bojov o body do CEZ a MSR. Aký zážitok môže mať divák z finálovej jazdy "plechoviek" do 3500 ccm, v ktorej si to "rozdávajú" 3 autá alebo v malých plecháčoch do 2000 ccm pri počte 5 áut? Navyše nezmyselný predpis zakazuje zlúčiť tieto 2 divízie (samozrejme pri samostatnom hodnotení)!

Tibor Szabosi;1t1u6404.jpg

Autokrosové špeciály ako keby cez kopirák - D3 do 4000 3 buginy, D3A do 1600 5 bugín. Týmto nechcem nijako znižovať výkony jazdcov v uvedených divíziách, len konštatujem realitu. Jednoznačne najkrajšie preteky predviedli najmenší jazdci-plný štartovný rošt a súboje s maximálnym nasadením.

Tibor Szabosi;1t1u5541.jpg

Divízia 3 junior buggy bola vrcholom nedeľnajších pretekov a vskutku medzinárodné stupne víťazov - Demkin RUS, Pospišilík CZ, Szabo H, vylepšili náladu autokrosových fanúšikov. Zo slovenských mladíkov skončil na 6.mieste Marcel Labuzík a po defekte zadnej pneumatiky na 9.mieste Luboš Nôta.

Tibor Szabosi;1t1u5938.jpg

Vďaka patrí organizátorovi podujatia, ktorý urobil všetko pre zdarný priebeh pretekov. Dúfajme, že v budúcej sezone dargovská trať privíta početnejšie štartovné pole.

Peter Mozola





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri