Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Česko - Slovenský Scooter Continental Cup Dunajská Streda

Wednesday, 29. 08. 2007 - 19:52, T. Szabosi   

Česko - Slovenský Scooter Continental Cup Dunajská StredaSkútristi mali opäť svoj športový deň. O to zaujímavejší, že v Česko-Slovenskom pohári Scooter Continental Cup 2007, bola sobota poslednými pretekmi jednotlivcov na Slovensku. Jazdilo sa v Kartingovom areáli v Dunajskej Strede na asfaltovom povrchu.  V najslabšej kubatúre 50 Street si v troch rozjazdách víťazstvo vyjazdil Vladimír Mančík, 8 /SVK/ na skútri Yamaha. V upravovaných 50-tkach, tzv: 50 Sport sa od začiatku až do konca realizoval Marek Dugovič, 10 /SVK/ na Yamahe a to doslova systémom štart – cieľ.

Roman Pagáč;d 409.jpg

Na svoje si prišli aj jazdci triedy Racing 1 /upravované skútre, 70 ccm, s 12 a 13 palcovými pneumatikami/, v ktorej bola bohatá účasť jazdcov aj z Českej republiky a aj Slovenska. Najhorúcejším českým želiezkom tejto skupiny bol Ondřej Honzák , 7 /CZ/, ktorý vyhral prvú rozjazdu, no svoje víťazstvo v tejto kategórii bodovo potvrdil ďalší český jazdec Radoslav Holan, 95 /CZ/ jazdiaci na skútri Malaguti.

Roman Pagáč;_m5m3075.jpg

Vrcholom sobotňajšieho skútrového zápolenia boli tri rozjazdy dvoch najrýchlejších a najsilnejších tried Racing 2 /upravované skútre 70 ccm s 10 palcovými pneumatikami/ a OPEN / upravované skútre bez obmedzení s objemom motora nad 80 ccm/. Absolútne prvenstvo v triede Racing 2 si suverénne odkrúžil ďalší čech, Václav Krupička, 197 /CZ/, na skútri Piaggio a v triede Open, slovák a mladý šenkvický talent Martin Nemčovič, 22 /SVK/ na stroji Gillera.


Maroš Palesch
hovorca SAS
0903 42 93 52

Roman Pagáč;_m5m3092.jpg




Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri