Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Carey navštívil tímy bez Bernieho

Monday, 19. 09. 2016 - 10:00, Ľuboš Kašický   

Carey navštívil tímy bez Bernieho

Budúci šéf F1, Chase Carey, počas SGP GP prvýkrát navštívil paddock a stretol sa so šéfmi tímov.

Už pár dni vieme, že po dotiahnutí prechodu vlastníctva akcií a prevzatí všetkých kompetencií, čo má byť niekedy na jar budúceho roka, sa novým výkonným šéfom F1 má stať Američan Chase Carey. Ten v priebehu uplynulého víkendu navštívil, v spoločnosti Bernie Ecclestona, prvýkrát zázemie F1.

ch2.jpg

V piatok sme ich mohli vidieť spolu, ako Ecclestone nového kolegu a budúceho nástupcu, uvádzal do svojského sveta formuly jeden. Po zvyšok víkendu už sa však Carey po paddocku pohyboval sám a nevynechal jediný tím. „Na pôde F1 som prvýkrát a je to pre mňa nesmierne vzrušujúce," priznal samotný Chase.

„Zdá sa, že je správne zapálený," konštatoval po stretnutí šéf tímu Mecerdes, Toto Wolff. „Môže priniesť veľa nových pohľadov z US a posunúť náš šport ďalej."

ch8.jpg

Po paddocku sa šíria fámy, že Bernieho koniec môže prísť oveľa skôr, ako sa avizuje. Chase vyzerá až príliš samostatný a Ecclestone sa nechal počuť, že ak veci nepôjdu, ako by podľa neho ísť mali, tak potom radšej sám odíde.

To pre TV SKY potvrdil aj bývalý šéf FIA Max Mosley, ktorý Ecclestona veľmi dobre pozná. Mosley však upozornil ešte na jednu dôležitú vec, ktorú doteraz všetci prehliadajú. Celý proces predaja musí totiž prejsť schválením nielen cez FIA, ale aj na úrovni Európskej komisie. A to vôbec nemusí byť jednoduché. Európska komisia to môže celé zastaviť.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri