Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Bývalý jazdec RUFA SPORT teamu víťazom JWRC v Poľsku

Thursday, 07. 07. 2016 - 11:20, Public relations   

Bývalý jazdec RUFA SPORT teamu víťazom JWRC v Poľsku

Rumun Simone Tempestini spoločne so spolujazdcom, Talianom Giovannim Bernacchinim vybojovali v rámci práve ukončenej PZM Rally Poland 2016 víťazstvo v rámci kategórie JWRC.

 

12108303-1906678242891742-5022637390024158601-n.jpg

Jazdec, ktorý v minulom roku reprezentoval slovenský RUFA SPORT Team v rámci podujatia Říha Group - Partr Rally Vsetín s vozidlom Ford Fiesta RS WRC vyhral tohtoročnú PZM Rally Poland v rámci kategórie JWRC. Simone prvýkrát štartoval medzi juniorskými jazdcami v rámci Vodafone Rally de Portugal 2014. Od tej doby sa zapojil celkovo do seriálu JWRC štrnásťkrát, pričom práve uplynulý víkend sa mu podarilo premiérovo vyhrať, z čoho mal samozrejme radosť aj manažér slovenského RUFA SPORT Teamu.

Zdeněk Weiser;vsetin-zw-2015-078.jpg

„Každého manažéra rally tímu poteší, ak vidí, že jazdec, ktorý reprezentoval jeho tím vyhráva. O to väčšia radosť je ak je to podujatie zaradené do seriálu majstrovstiev sveta. Simone je mladý, ambiciózny chlapec, ktorý je navyše veľmi talentovaný. Mám radosť, že náš RUFA SPORT Team s ním mohol spolupracovať. Verím, že tak ako sme sa pri poslednom stretnutí dohodli, Simone sa ešte v našom tíme v budúcnosti opäť predstaví," povedal manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri