Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Button zaskočí za Alonsa v Monte Carle

Friday, 14. 04. 2017 - 12:22, Ľuboš Kašický   

Button zaskočí za Alonsa v Monte Carle

Dnes McLaren potvrdil, že Jenson Button sa v Monaku vráti do kokpitu monopostu F1, aby naskočil za Fernanda Alonsa, ktorému tím umožnil štartovať na 500 míľ v Indianapolis.

Len pred dvoma dňami nás prekvapila správa, že McLaren a Honda umožnili Alonsovi štart v májových prestížnych pretekoch 101.ročníka slávnej 500-míľovky. Z nevinnej debaty o španielových túžbach v Melbourne sa počas čínskej veľkej ceny všetko dohodlo a v Bahrajne to oznámili verejnosti.

mclbu1.jpg

Odborná, ale aj fanúšikovská obec sa však pýtala, kto zaskočí za dvojnásobného ex-majstra sveta? A na odpoveď sme nemuseli dlho čakať. Jenson Button sa veľmi nebránil a už včera prikývol McLarenu na príjemný návrat do kokpitu počas prestížnej monackej veľkej ceny.

mclbu2-1.jpg

„Je to vzrušujúce vrátiť sa do kolotoča F1," priznáva Angličan, ktorý už s návratom nepočítal. „A nepoznám lepšie miesto na návrat, než Monte Carlo. Vyhral som tu v roku 2009, v mojich najlepších časoch v F1. Samozrejme, že teraz nepomýšľam na víťazstvo. Také možnosti, ako v roku 2009 dnes nemáme. Teším sa, ako sa znova budem koncentrovať iba na závodný víkend. O kondičku sa neobávam, lebo štartujem na triatlonových pretekoch. Bude úžasné zasa pozdraviť starých známych a kolegov v F1."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri