Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Breena po zranení uvidíme už v Nemecku

Monday, 18. 08. 2014 - 07:50, Katarína Ďurecová   

Breena po zranení uvidíme už v Nemecku

Írsky jazdec Craig Breen sa síce tento rok venuje primárne šampionátu ERC, kde štartuje vo farbách Peugeotu a momentálne figuruje na treťom mieste v celkovom hodnotení. To mu ale nebránilo v tom, aby si odskočil na fínske podujatie šampionátu WRC, kde štartoval za volantom privátneho Fordu Fiesta RS WRC. Toto podujatie nakoniec pre Breena skončilo veľmi nešťastne, keď si v poslednej, nedeľnej etape bolestivo poranil chrbát pri dopade po jednom zo skokov a z rally tak pre zranenie z deviateho miesta celkovo odstúpil. Tento fakt znamenal i to, že jeho ďalšie plány do sezóny, ktorými boli ADAC Rallye Deutschland a Barum Czech Rally Zlín, boli vážne ohrozené.

Pred pár dňami ale Breen nadšene na svojom oficiálnom Twitteri oznámil, že od svojich ošetrujúcich lekárov dostal povolenie štartovať už v Nemecku, čo znamená, že na oboch zmienených podujatiach ho uvidíme. „Som veľmi vďačný tým ľuďom, čo mi pomohli v zotavení sa po Fínsku. Aj keď som bol v minulosti v Nemecku úspešný, teraz ma čaká úplne iná výzva, keďže budem štartovať za volantom WRC špeciálu," povedal následne tento 24 ročný Ír vo svojom oficiálnom prehlásení.

Vladislav Maschl;img-9599-2.jpg

Craig Breen bude mať teda najbližšie dva týždne skutočne nabitý program, keďže nemecká rally štartuje už tento týždeň. Hneď po nej sa Breen presunie do Českej republiky, kde ho 26. augusta čaká test a následne i populárna Barumka. Na nej Breena uvidíme za volantom Peugeotu 208 T16, navigovať ho bude Scott Martin.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri